Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (5.21 secunde)
Negrut, demisionar din PDL: ... Deputatul de Alba Clement Negrut, care si-a anuntat vineri demisia din PDL, a declarat ca reproseaza partidului ca a iesit din limitele programului de guvernare si si-a parasit total electoratul, inscriindu-se "pe o traiectorie gresita" din punct de vedere politic, potrivit Mediafax.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, pentru a patra oara cu sefii de organizatii PDL, in incercarea de a-i convinge sa accepte varianta premierului tehnocrat si realegerea lui Emil Boc la sefia partidului, la congresul de la jumatatea lunii mai.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: ... O remarca interesanta pe care realizam acum ca o putem cupla cu o declaratie interesanta a unui cunoscut lider PDL. ... Va veni si randul PDL-ului sa intre "la serviciu".
Stimate doamne si stimati domni, Dincolo de cat de mult nu le pasa liderilor PDL de moralitate, cazul Botis mai dovedeste si altceva. ... PDL a reusit performanta de a directiona catre propria clientela si acei bani despre care nu se credea ca pot fi furati - banii europeni.
Motiunea simpla a senatorilor opozitiei intitulata "Politica externa este a Romaniei si nu a PDL" depusa la presedintele Senatului, este semnata de 53 de senatori PSD, PNL si PC.
Iliescu a creat un stat limitat, Ponta fuge de revizuirea Constitutiei, Antonescu sa demisioneze Presedintele PDL Emil Boc a le-a spus sambata tinerilor PDL ca Ion Iliescu a creat un stat limitat, ca guvernarea PDL incearca sa "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu si de PSD si a aratat ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constitutie Boc a vorbit la Conventia Nationala a organizatiei de tineret, criticandu-i pe liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta pentru faptul ca nu doresc revizuirea Constitutiei si a spus ca Antonescu trebuie sa-si dea demisia.
Coalitia sare la gatul PDL din cauza asumarii Dupa cum a declarat secretarul gteneral al PDL, Ioan Oltean, partidul de guvernamnat deja ar fi stabilit ca legea de reorganizare administrativa se va adopta prin asumarea raspunderii Guvernului pana la sfarsitul acestei luni, adica sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, urmand ca viitoarele alegeri locale din 2012 sa se faca dupa aceasta lege.
"Basescu vrea sa elimine UDMR din Parlament" El mai spune ca este vorba despre o exacerbare a nationalismului care va creste sprijinul PDL in Transilvania.
i-am lasat pe cei de la PDL sa-i faca functionari publici pe toti oamenii lor si sa dea o ordonanta in legatura cu alegerile. Acum se intampla la fel, fiindca e modelul PDL.
Social-democratii ironizeaza "culoarea verde" folosita in campanie de pedelisti Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Mircea Dusa, l-a ironizat, ieri, pe candidatul PDL din Neamtcare foloseste pe afise culoa¬rea verde, specifica UDMR, sustinand ca a recurs la aceasta solutie pentru ca daca alegea portocaliul nu-l mai vota nimeni.
Social-democratii ironizeaza "culoarea verde" folosita in campanie de pedelisti Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Mircea Dusa, l-a ironizat, ieri, pe candidatul PDL din Neamtcare foloseste pe afise culoa¬rea verde, specifica UDMR, sustinand ca a recurs la aceasta solutie pentru ca daca alegea portocaliul nu-l mai vota nimeni.
Sa recapitulam, pe scurt, principalele idei lansate in aceste zile de presedinte, premier, consilieri prezidentiali, lideri ai PDL, comentatori portocalii:
Cum ne reprezinta in Europa?", publicat ieri de Institutul European pentru Democratie Participativa - Qvorum, cei mai influenti europarlamentari romani s-au dovedit a fi Marian Jean Marinescu (PDL/PPE), Adina Valean (PNL/ALDE), Renate Weber (PNL/ALDE), Rovana Plumb (PSD/S&D), Adriana Ticau (PSD/S&D), Monica Macovei (PDL/PPE).
Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza : ... Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Planurile PDL pentru 2012-2016:
Rezultatele sondajului confirma dezastrul PDL, partid care este (inca) salvat doar de primarul sectorului 3, Liviu Negoita. ... 72% - 28% Legea PDL conserva primarii in functie Cinci dintre cei sase primari de sector in functie ar castiga - conform sondajului - fara nicio problema un nou mandat.
Amplasarea unei piete volante in Piata Unirii duce la ruperea temporara a aliantei PDL-UDMR la nivel local. ... PDL incepe sa-si schimbe "parul". ... PDL lanseaza operatiunea "comasarea alegerilor". ... Septembrie UDMR negociaza cu PSD respingerea propunerilor PDL de modificare a Legii electorale. ... Cea mai lunga lista e la PDL.
Face parte din anturajul intim al presedintelui Basescu, fiind chiar prietena de familie, este un membru marcant al conducerii PDL, este unul dintre cei mai influenti ministri ai Cabinetului Boc, se afla permanent in interiorul nucleului care ia decizii politice majore, cunoaste cifrele unor sondaje secrete, intr-un cuvant, are informatii de prima mana din interior.
Senatorul Adrian Tutuianu Decizia CCR inseamna falimentul regimului Basescu-Boc-PDL In cursul zilei de ieri, 25 ianuarie, Curtea Constitutionala a pronuntat decizia prin care declara ca fiind neconstitutionala Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012.
google-analytics.com