Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (4.25 secunde)
Cum in judetul Constanta PSD a reusit o performanta notabila, castigand 42 de primarii - 60% din totalul primariilor din judet, altor partide, ca de exemplu PDL ori PNL nu le mai ramane decat sa duca tratative, mai blande sau mai fortate, de a-si mari "efectivul" de edili.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Motiunea privind criza serviciului public de termoficare, initiata de PDL, a fost respinsa, marti, de Camera Deputatilor, inregistrandu-se 83 de voturi "pentru", in conditiile in care in sala erau prezenti 248 de deputati, iar numarul de voturi necesare adoptarii era 125.
Liderii PDL Emil Boc si Theodor Stolojan l-au criticat, duminica, la Suceava, pe premierul Tariceanu, care "se face ca nu stie" de salariile "nesimtite" de zeci de mii de euro ale unor angajati din agentii guvernamentale, democrat-liberalii sustinand ca este necesara o reforma a bunului simt.
Pe langa negocierile cu PNL, PSD are in vedere si derularea in continuare a negocierilor cu PDL.
Vehementa pe care PSD o manifesta fata de dorinta PDL de a aduce la guvernare si UDMR a starnit o serie de reactii din partea liderilor Uniunii.
Cu toate ca parlamentarii constanteni au fost primii si cei mai vehementi social-democrati contestatari ai aliantei cu PDL si in pofida tensiunilor care erodeaza pe zi ce trece coalitia de guvernare si care le-ar fi dat apa la moara pentru a-si urechea acum superiorii, alesii PSD de la malul marii surprind printr-o atitudine rezervata si matura.
Europarlamentarul PDL ii da dreptate presedintelui Basescu care acuza PDL ca se bolsevizeaza adoptand sistemul de vot cu motiune la Conventia Nationala din vara.
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. Ultimele sondaje de opinie care indica scaderea dramatica a popularitatii gruparii Basescu & Boc & PDL a sporit adrenalina in randurile Opozitiei. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf.
Chiar si pentru colegii sai din PDL, Boc e un simbol al esecului. ... Pe mana lui, PDL s-a prabusit in sondaje, popularitatea castigata pe umerii lui Traian Basescu e praf si pulbere.
El, alaturi de alti deputati PDL, a sustinut ca a fost o eroare. ... Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca isi asuma greseala privind votarea de catre PDL a celor doua proiecte de lege:
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL. ... Presedintele Traian Basescu a spus ca Vasile Blaga este unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate castiga alegerile interne pentru sefia partidului, dar s-a aratat rezervat in sansele acestuia de a castiga presedintia, daca ar candida.
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa. ... Vedeti un viitor politic pentru PDL?
PDL are certitudinea trecerii in opozitie Inpolitics informeaza:
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". ... Arestarea lui Nicolescu este pusa si este facuta de PDL.
pdl-istii. "Nu mai astept nimic de la PDL. ... "PDL", a raspuns inteleptul nostru Conducator. ... "Daca nu revine la valorile sale, la lupta anticoruptie, PDL se autocondamna.", mai spunea Basescu. ... • Ce-ar fi sa-l puna presedinte al PDL si prim ministru pe Stolojan ?
Lideri ai PDL au declarat, luni, ca incepand de duminica au avut loc mai multe intalniri intre seful statului si reprezentanti ai formatiunii si ca din discutiile cu Traian Basescu ar rezulta ca "se cauta un premier independent in locul lui Emil Boc".
google-analytics.com