Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
"Dorim in numele PDL sa facem un apel catre toate celelalte partide politice aflate in campania electorala pentru a pune capat manifestarilor de violenta din unele judete", a anuntat Theodor Stolojan.
Prim-vicepresedintele PDL a tinut sa precizeze ca, de regula, oamenii care fac campanie electorala pentru PDL sunt cei care au fost in situatia de victime ale acestor violente, dar, "in masura in care s-ar putea sa existe si persoane din PDL care participa la aceste acte de violenta, partidul le va condamna". "Suntem victime ale violentei, de cele mai multe ori. De regula, in multe judete celelalte partide actioneaza concertat impotriva PDL, distrugand materialele electorale si ajungand pana la atacuri fizice", a sustinut Stolojan. El a declarat ca PDL face un apel la "calmarea situatiei", pentru ca nu este nevoie ca "Romania sa se dea in spectacol in UE".