Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.65 secunde)
PDL cere bani de la cetateni! 9 mai 2011 poate fi trecuta de acum inainte in calendar ca ziua tupeului PDL.
S-a dat "prima de iepuras" in primariile PDL-iste 650 milioane de lei le-a adus iepurasul de Paste primariilor portocalii.
In PDL Constanta a aparut un nou fenomen. ... Dupa ani de munca si agitatie in PD (acum PDL), ei nu s-au mai regasit pe functii de conducere.
Apoi, presedintele Basescu i-a subminat a doua oara autoritatea, de aceasta data sefului de partid Emil Boc, cu indemnul adresat PDL: ... la fel cum PSD are abonatii sai la guvernare, PDL pare luat si el prizonier de catre un cerc de initiati.
In schimb, exista judete unde liderii social-democrati si liberali au precizat pentru gandul ca PDL aproape nu conteaza in lupta politica, jocurile fiind facute in cadrul Uniunii.
Nu ma apuc sa le spun celor de la PDL toate mijloacele noastre de lupta, chiar daca sunt mijloace de lupta politica legale, democratice, chiar daca ei nu folosesc aceleasi instrumente democratice, ei folosesc statul si banii publici.
Nici nu au cazut bine de acord asupra unificarii PD si PLD într-un nou partid, numit PDL, ca au si aparut primele nemultumiri în rândul liderilor pedisti si peledisti.La câteva zile dupa ce au batut palma pentru crearea unui nou partid, liderii politici ai PD si PLD nu mai prididesc cu criticile la adresa deciziilor luate pâna în prezent pentru înfiintarea formatiunii.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca daca Mona Musca isi va manifesta intentia de a reveni in PDL si de a candida, in sistemul de vot uninominal, in Parlament, el isi exprima disponibilitatea de a discuta despre acest lucru in Biroul Permanent National.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
PDL Constanta continua discutiile cu primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, dar si cu un alt primar liberal cu sanse sa mai castige un mandat, in ideea ca acestia vor trece in barca democrat-liberala cu o zi inainte de alegeri.
Urmare a unui sondaj de opinie realizat la comanda PDL Constanta - organizatia judeteana, Biroul Permanent Judetean a decis desemnarea lui Stelian Dutu drept candidat al partidului la presedintia CJC.
Acelasi lucru il spune si candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, decanul Baroului Ion Popescu:
Stelian Dutu este aproape istorie in PDL.
PDL acuza PSD ca a declansat campania murdara in sectorul 5 al Capitalei, precizand, ca la punctele electorale ale social-democratilor s-au distribuit materiale care folosesc abuziv insemnele electorale ale PDL si imaginile candidatilor sai.
PDL sesizeaza public autoritatile statului asupra faptului ca pentru alegerea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Monitorul Oficial a tiparit 33.600 buletine de vot in plus fata de necesarul si rezerva prevazute de lege, se arata intr-un comunicat al PDL remis marti publicitatii.
Surse democrat-liberale au declarat luni pentru mediafax ca seful statului si liderii PDL i-au cerut duminica seara lui Blaga sa nu ia decizia "emotionala si pripita" a demisiei din functia de presedinte al filialei Bucuresti.
google-analytics.com