Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (4.50 secunde)
Ultima lovitura administrata de PDL Romaniei (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa ce a guvernat slab ani de-a randul, PDL ar putea administra o ultima lovitura Romaniei, culmea ironiei, prin insasi prabusirea ori chiar disparitia sa politica, dupa modelul PNTCD, in 2000. Situatia PDL este dramatica spre tragica:
Zilele trecute, un reprezentant al opozitiei critica pe un post local de televiziune guvernul USL ca fiind unul iresponsabil, reprezentat in Parlament de niste oameni care in timpul guvernarilor PDL nu ar fi vrut sa voteze alaturi de ei asa zisele legi si masuri ,,corecte" pentru cetateni.
Acelasi lucru, in oglinda, se va intampla si in cazul PDL. ... Si anume faptul ca cea mai usturatoare infrangere PDL va fi la Bucuresti. ... Peste capul si peste vointa greilor PDL.
este sfarstul celei mai mari minciuni din istoria post-decembrista Cristian Tudor Popescu a comentat acid situatia din acest moment din PDL. El sustine ca picarea lui Emil Boc si a restului conducerii PDL este fireasca, pentru ca ei au devenit lideri politici cu ajutorul lui Traian Basescu.
Strategia PDL in mandatul lui Blaga (Autor : Val Valcu) PDL si-a dezvaluit strategia pe termen mediu. ... Cezar Preda a si enuntat targul pe care il propune PDL romanilor: ... Totusi, adevarata strategie a PDL se bazeaza in continuare pe legatura cu Traian Basescu.
PDL vrea sa scape de Traian Basescu Strategia lui Traian Basescu s-a modificat, in doar cateva zile, de la "romanii vor invalida referendumul" la "boicot", pentru a nu valida frauda".
Senatorul Dorel Borza demisioneaza din PDL pentru a trece la PNL Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, si-a anuntat, marti, demisia din grupul parlamentar al PDL si afilierea la grupul liberal. ... Acesta a declarat in plenul Senatului ca, incepand de marti, isi inceteaza activitatea in grupul parlamentar PDL.
Peisaj cu prosti Cam asa ar putea fi intitulat un tablou care ar surprinde ceea ce se intampla acum in PDL. ... Furatul impreuna, cat au fost la guvernare, a tinut capacul pe poala in fierbere a PDL.
Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL. ... De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL.
In timpul discursului, sustinatorii acesteia au scandat "Udrea Presedinte" • Candidez in numele celor care mai cred in PDL si vor sa ii construiasca viitorul. ... • PDL poate sa redevina cel mai puternic partid din ROmania, poate sa se intoarca la guvernare.
Basescu s-a prezentat la Conventia Nationala PDL si le-a cerut pedelicilor sa-l slujeasca fara cracnire, ca si pana acum. ... - Pentru PDL, partid aflat in accelerat proces de dezagregare, rezultatul de ieri reprezinta doar un scurt respiro.
MEDIAFAX - Ponta, catre PDL:
este oare intamplator ca tensiunile dintre PSD si PNL au izbucnit in paralel cu amplificarea hemoragiei de parlamentari din PPDD si cu intensificarea pregatirilor pentru ruperea PDL? ... Mai contau pe spargerea PDL, urmata de o hemoragie de parlamentari:
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declarative politica intitulata "Fiind impotriva votului din 2012, aliantele locale dintre PNL si PDL reprezinta o tradare pe fata a romanilor!", pe care o puteti citi in continuare.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung. ... De ce resurse dispune PDL?
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung. ... De ce resurse dispune PDL?
Marea problema a presedintelui a aparut cam cu un an in urma, atunci cand premierul Boc si oamenii sai au inceput sa prinda radacini solide la guvernare si in partid, iar executivul si PDL au inceput sa nu mai asculte neconditionat ordinele Cotrocenilor, in ciuda unei impresii publice contrare.
Magureanu si-a dat demisia in urma cu putin timp din PDL, ramanand senator independent. ... Grupului parlamentar PDL i-au fost alocate 53 de minute pentru dezbatere, in timp ce PSD are la dispozitie 44 de minute. ... PDL nu ia in calcul alta varianta decat ramanerea actulului Guvern.
Ati inceput o serie de prezentari ale candidatilor PDL din tara.
PDL a depus, marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Anulati taxa de prima inmatriculare". Presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, a restituit insa documentul grupului parlamentar al PDL sustinand ca, potrivit Regulamentului, motiunile simple se depun in plen, nu la Registratura. ... Intre motivele depunerii documentului, deputatii PDL arata ca:
google-analytics.com