Cautare

44 de rezultate pentru "anda" (4.15 secunde)
Anda Adam da play verii cu un look exotic, senzual si ritmurile single-ului Rendez Vous, o noua piesa cu versuri in limba engleza. Anda Adam â€" Rendez-Vous (official video):
Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine. ... Anda June, Alin Stoica, Catalin Ene, Loredana Benga si Stefania Calofir & Band.
Anda Adam trebuie sa se opereze de urgenta la picior. ... Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam, pe Instagram.
Este vorba de sotia sa, Ramona, si de Anda Adam, buna lui prietena. Ramona si Anda au vizionat spectacolul din primul rand, aplaudand frenetic la final prestatia artistului, cel mai apreciat moment fiind acela in care artistul o saruta pe Julieta.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Anda Adam se afla in centrul unui scandal de proportii! Lucrurile sunt cat se poate de serioase, caci se pare ca Anda Adam a fost evacuata din casa in care a locuit pana acum.
In zona Anda s-a vehiculat ideea pachetelor electorale Persoanele in varsta au fost reprezentative pentru electoratul zilei de 28 noiembrie si tot ele au determinat in ultima instanta atmosfera de "sarbatoare”.
• Postul este operat de Fire Breaking News SRL, firma din Bucuresti unde asociati sunt Anda Blindu si Ioana-Lacramioara Reit, cu cate 50%, iar administratori sunt Anda Blindu si Adrian Buca, producatorul emisiunii "Nasul" la B1 TV si, apoi, la 10 TV.
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! ... Pe 1 septembrie organizatorii au stabilit festivitatea de premiere, iar dupa decern area trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi vor incinge atmosfera.
Anda Adam, te va incanta la Golden Night, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 5 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Alexandru Arsinel, Dem Radulescu, Anda Calugareanu, Mariana Mihut - Vineri, 18 mai, ora 11.00:
La sfarsitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, sotia directorului BCU Iasi, scria pe retelele de socializare mesajul: ... Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla in statiunea Durau cu mai multi prieteni.
Anda Adam si iubitul ei au plecat din tara pentru doua saptamani, insa intoarcerea in Romania a fost amanata. Este posibil ca razboiul sa o fi speriat pe artista.
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Nu mi-e somn!;Ma relaxez cu Anda, micuta panda! si Rina Ursulina e furioasa dar si Pookie puiul mamei din seria Aventuri de la Ham Hotel.
Sarbatoarea municipiului Targu Jiu se va incheia duminica, 24 mai, cu un megaconcert pe insulita din apropierea Parcului Central, sustinut de Anda Adam, Animal X, Smiley si Morandi.
In zone precum Anda, Abator sau Brotacei, pretul unor apartamente de doua sau trei camere a crescut cu aproximativ 1.500 de euro, de la inceputul sezonului de scumpiri.
Dat fiind faptul ca magazinele alimentare situate in cartiere, sa le spunem marginase, cum ar fi CET, Anda, Viile Noi etc., erau aproape acoperite in totalitate de zapada, de o aprovizionare corecta nici nu a putut fi vorba.
anda, unul dintre marii beneficiari ai fondurilor Uniunii Europene, a obtinut 146 de unitati din PIB pe cap de locuitor, fiind a doua tara bogata a UE.Pe locul al treilea se afla Olanda cu 131 de unitati urmata de Austria, cu 128.
google-analytics.com