Cautare

62440 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (6.18 secunde)
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Primarii nou instalati in fruntea administratiei locale constantene au avut ieri ocazia sa participe la prima lor sedinta prezidata de prefectul Danut Culetu.
Senatorul PSD de Cluj, Alexandru Cordos, a adresat o interpelare premierului Emil Boc pe tema:
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA. Zilele ramase pana pe 10 august, cand expira termenul de depunere a declaratiilor privind apartenenta politica a alesilor locali conform Legii nr.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. Totusi achizitiile anapoda facute de comunitatile locale continua nestingherit, iar Guvernul continua sa le alimenteze cu bani pentru a le "echilibra".
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali:
Habitat for Humanity Romania organizeaza maine, la Craiova, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU) si Petrom seminarul cu tema "Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta".
Compania nipona Panasonic, a carei situatie financiara a fost afectata de scaderea cererii, le-a cerut angajatilor sa achizitioneze produse ale marcii proprii in valoare de 1.500 de lire sterline, relateaza TimesOnline, citat de NewsIn.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Astfel, consilierii, primarii si viceprimarii pot sa vina de hac in cel putin trei feluri actului normativ care ii leaga pe durata mandatului de partidul la care si-au declarat apartenenta.
Articolul "Combinatul, intre zvonuri si realitate", publicat sambata in ziarul nostru", a starnit multe comentarii din partea angajatilor Combinatului.
Articolul "Combinatul, intre zvonuri si realitate", publicat sambata in ziarul nostru", a starnit multe comentarii din partea angajatilor Combinatului.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
google-analytics.com