Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (6.45 secunde)
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. Dupa ce a afirmat ca este nemultumit de munca prestata de angajati, Giugea a dat-o la intors si crede acum ca notele bune primite de subordonatii sai sunt meritate.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Bugetul din acest an al localitatilor doljene va fi ceva mai mic decat in 2008, astfel ca primarii care isi doresc mai multe fonduri vor fi nevoiti sa le obtina prin valorificarea resurselor locale.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu partenerul sau, Organizația Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR), au implementat cu succes proiectul strategic AEROCALIFICARE - Competitivitate si Sustenabilitate in Sectorul Aeronautic prin Calificare Profesionala Inovativa” POSDRU/164/2.3/S/139944, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Localele pot modifica raportul de forte in Parlament.
Primarii din Craiova si localitatile invecinate au stabilit deja sa aloce sume importante pentru bugetul din 2007 necesare studiilor de fezabilitate prin care vor face proiecte pentru a accesa fonduri structurale UE. Reabilitarea strazilor si a retelelor de utilitati figureaza printre prioritatile primarilor.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Potrivit statisticilor institutiei, acestea nu au transmis noile organigrame de functionare, potrivit normelor statuate de OU nr. 63/2010, privind disponibilizarile din administratia publica.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
Intentia Consiliului Judetean Constanta de a lua "sub aripa" toate lacurile si baltile din judet a fost data peste cap, duminica, 23 august a. ... , de votul negativ dat de 9 consilieri de la PDL si PNL.
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala. Raed Arafat, care detinea functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, devine ministru al Sanatatii, ca urmare a demisiei din aceasta functie a lui Vasile Cepoi.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj. Aparitia normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
google-analytics.com