Cautare

62440 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (7.52 secunde)
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Primarii tradatori (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Presedintele Victor Ponta a anuntat ca una dintre cauze este tadarea unor primari PSD si ca acestia urmeaza sa fie exclusi din partid.
Primarii despre asigurarea obligatorie a locuintei: Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale. Sanctiunile vor ramane insa, cel mai probabil, unele teoretice pentru ca primarii nu vor sa se puna rau cu alegatorii.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile unei ordonante promovate de guvern, primariile vor primi bani incepand cu 2011 pe principiul scaderii continue a datoriilor din anul precedent.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. 50/2010. Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Continuam publicarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului de Monitorizare: ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
Edilii-sefi din comunele doljene sunt dezinteresati de dezvoltarea infrastructurii rurale.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
Pentru reabilitarea blocului in care iti au apartamentul, o familie trebuie sa cotizeze cu 1.000 de euro.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
S-a dus vremea postului caldut de la stat. Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
google-analytics.com