Cautare

1228 de rezultate pentru "online 24life ro" (2.80 secunde)
La 1 decembrie, 24life.ro implineste primul an de viata, moment pe care acestia au decis sa-l aniverseze impreuna cu cei care ii impartasesc valorile si le sunt aproape.
it.bzi.ro: Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza: ... Studiul "Demistificarea cumparaturilor online:
Plata prin card, "calcaiul lui Ahile" pentru vanzarile online din Romania Un studiu realizat in Romania in perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012 arata ca 8 din 10 persoane care fac achizitii online platesc la livrarea coletului.
Sunt intrebari la care 24life.ro si invitatii sai au incercat sa raspunda in seara de 12 noiembrie, dedicata Stilului de viata sanatos, o alegere personala”.
Astfel, potrivit studiului ROADS (Romanian Online Advertising Study), realizat de IAB Romania si PricewaterhouseCoopers (PwC), piata de publicitate online din Romania a generat circa 25,5 milioane de lei in primul semestru din 2009, in scadere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro.
Businessmagazin.ro informeaza; ... Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
In 2005, suma veniturilor din publicitate online ale Google si Yahoo! ... Dar de acum inainte publicitatea online se pare ca a preluat locul fruntas in ceea ce priveste publicitatea la nivel mondial. ... Acesta noua facilitate va mari controlul advertiserilor asupra publicitatii online, apreciaza oficialii Google.
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
Clientii magazinului www.carrefour-online.ro pot achizitiona direct de pe site buchete si aranjamente florale marca FlorideLux.ro incepand cu vineri, 7 februarie 2014. Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezinta in oferta sa 53 de varietati de buchete si aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Curierul National publica articolul "Veniturile ziarelor din online au avansat pentru prima oara in ultimii 2 ani", pe care il puteti citi in continuare.
enational.ro: Cum va feriti de tepe la cumparaturile online Cumparaturile online pot fi efectuate usor, insa la fel de usor puteti fi tepuiti de catre hackeri sau chiar de site-uri consacrate, care vor sa scape de produsele care se vand prost.
O platforma online, numita pompos "Romania Liberala", se transforma in platforma politica.
Criticii argumenteaza ca in loc sa treaca pariurile si jocurile de noroc online in zona gri, Guvernul ar trebui sa le impoziteze la sursa. ... Astfel, acei intermediari care vor transfera bani catre firmele de pariuri si jocuri online vor intra in ilegalitate, potrivit proiectului de lege.
Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor, la 70 de milioane de euro, iar numarul tranzactiilor este estimat la 780.000, fata de cele 463.000 de operatiuni din 2007, conform estimarilor integratorului de solutii pentru comert electronic GECAD ePayment.
google-analytics.com