Cautare

228 de rezultate pentru "nina turcan" (3.35 secunde)
Deputatii Cristian Boureanu si Raluca Turcan, cei doi membri exclusi recent din PNL, acuza actuala conducere a partidului de lipsa de strategie politica.
Raluca Turcan a declarat ca data de 13 mai "nu incomodeaza" PLD. "Atat timp cat in PLD se afla cele mai credibile persoane care au construit Alianta D.A., orice data este buna", a apreciat Turcan.
Pentru posturile de vicepresedinte s-au inscris deja in cursa Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Gabriel Sandu. Turcan vizeaza postul pentru strategii de comunicare si imagine, in timp ce Boureanu doreste sa devina vicepresedinte responsabil cu relatiile internationale.
Nici mai tinerii exclusi din PNL, Cristian Boureanu si Raluca Turcan, nu au fost uitati, ambii find promovati in functii de vicepresedinti.
O pozitie speciala a adoptat purtatorul de cuvant Valeriu Turcan, consilier de stat, care, conform surselor de la Cotroceni, este singurul care a demisionat. Turcan urmea-za sa fie purtator de cuvant al lui Traian Basescu pe perioada campaniei pentru referendumul de la 19 mai.
Funar i-a nominalizat printre acestia pe Radu Berceanu, Nicolae Vlad Popa, Ioan Talpes Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Sorin Paveliu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan.
In replica, prin purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, presedintele Traian Basescu cere Guvernului sa accelereze elaborarea documentatiei privind legea pensiilor. "Avand in vedere ca elaborarea documentatiei dureaza atat de mult, este evident ca, pana la interventia presedintelui, aceasta fundamentare nu a existat nicio secunda", a declarat Turcan.
Purtatorul de cuvint, Valeriu Turcan, a dezmintit informatiile potrivit carora Presedintia negociaza cu Alexandru Sassu aparitia lui Traian Basescu intr-o emisiune televizata. " Corecta informare a cetatenilor nu este subiect de negociere", a declarat Turcan.
Sa nu mai folosim institutia Parlamentului ca o piedica impotriva actului de justitie", a afirmat Raluca Turcan. ... Turcan a mai precizat ca parlamentarii PD-L care nu se vor prezenta in sesiunea extraordinara ar putea fi sanctionati, in cazul in care Biroul Permanent al acestei formatiuni va decide acest lucru.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, i-a acuzat, in sesizare, pe membrii Consiliului ca "au inchis ochii la evidentele derapaje" ale postului.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, a declarat, ulterior, ca presedintele Traian Basescu nu a participat la ceremonia de instalare a noului ministru de Interne, Liviu Dragnea, considerand "nepotrivita" invitarea unui numar atat de mare de politicieni.
Partidul Comunistilor (PCRM) nu il va sustine pe Marian Lupu la presedintie, a declarat unul dintre liderii formatiunii, Vladimir Turcan, pentru cotidianul rus Kommersant.
Stolojan nu se implica pentru Basescu, in campanie, Stoica ori Raluca Turcan, cea atat de vocala altadata, nici atat. ... Resentimentele vizavi de liberalii captivi la PD-L Stoica, Stolojan, Flutur, Pinalti sau Raluca Turcan sunt, inca, prea mari.
Senatul a respins, in sedinta de plen de miercuri, propunerea legislativa privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) si a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), initiata de Raluca Turcan (PDL), dupa ce proiectul fusese respins de Camera Deputatilor , informeaza Mediafax.
Inaintea sedintei BPN de luni seara, secretarul executiv Elena Udrea si vicepresedintele Raluca Turcan au declarat ca Boc trebuie sa-si faca datoria in ceea ce priveste remanierea. ... (Mediafax) Raluca Turcan:
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, neaga ca seful statului ar avea probleme de sanatate. ... Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a infirmat insa marti, la Antena 3, ca presedintele ar fi bolnav.
Inaintea sedintei BPN de luni seara, secretarul executiv Elena Udrea si vicepresedintele Raluca Turcan au declarat ca Boc trebuie sa-si faca datoria in ceea ce priveste remanierea. ... (Mediafax) Raluca Turcan:
Consilierul prezidential, Valeriu Turcan, a confirmat participarea presedintelui Basescula reuniunea liderilor democrat-liberali. "Presedintele Traian Basescu a dat curs invitatiei de a avea consultari duminica cu conducerea PDL pe tema prioritatilor guvernarii", a declarat Valeriu Turcan pentru "Evenimentul zilei".
Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a precizat ca nu a semnat nicio motiune si ca nici nu s-a discutat duminica seara despre acest lucru. ... Aseara au fost discutate subiectele pe care dumneavoastra le-ati aflat, despre modificarea Constitutiei, parteneriatul stat-biserica si prioritatile legislative", le-a spus Turcan ziaristilor.
Pentru functia de ministru al Muncii sunt vehiculate numele democrat-liberalilor Raluca Turcan - vicepresedinte al PDL, Claudia Boghicevici - deputat de Arad si vicepresedinte al Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, al carei nume a fost mentionat si la precedenta remaniere si Gheorghe Barbu - secretarul general al Camerei si fost ministru al Muncii, precum si cel al lui Marian Sarbu - presedintele UNPR si fost ministru al Muncii.
google-analytics.com