Cautare

228 de rezultate pentru "nina turcan" (3.69 secunde)
Deputatul Raluca Turcan, membru al Biroului Permanent Central al PNL, a declarat ieri ca includerea conceptului de buna guvernare in Strategia de securitate nationala ar fi un gest de minima consecventa politica. Turcan a argumentat ca "buna guvernare" a fost un punct programatic sustinut de Alianta D.A.
Dupa cum era de asteptat, excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise din PNL a starnit reactia vehementa a "gruparii de soc" Stolojan- Stoica-Boureanu- Turcan.
Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, a declarat ieri ca Mircea Geoana va fi inlocuit de Ion Iliescu la conducerea PSD, daca va esua in campania sa de sensibilizare a romanilor pentru referendumul de demitere a presedintelui.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat administratiei din Moldova sa opreasca sicanele la adresa jurnalistilor romani aflati la Chisinau si sa prezinte scuze acestora pentru tratamentul la care au fost supusi.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a declarat ieri ca remanierea Guvernului este obligatorie, ca sprijinul Guvernului in Parlament "depinde de cat de transant si realist se va face aceasta remaniere". In opinia Ralucai Turcan, premierul stie cel mai bine care sunt ministrii care au avut performanta.
Valeriu Turcan te-a vandut mai ceva ca Iuda. ... Stii cum te-a dat in vileag Turcan ?
Bush in decembrie 2004, in calitate de premier, in care ii solicita ridicarea imunitatii diplomatice a militarului american care l-a accidentat mortal pe muzicianul Teo Peter, contrazicand declaratiile purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, potrivit carora Ministerul Afacerilor Externe ceruse deja, pe 4 decembrie 2004, ridicarea imunitatii puscasului marin.
Turcan: Puterea ar trebui sa ia masuri dure impotriva Opozitiei Raluca Turcan a declarat, joi, ca puterea ar trebui sa apeleze la "masuri extreme, dure" impotriva parlamentarilor Opozitiei aflati in protest parlamentar, una dintre acestea fiind inlocuirea celor care detin functii in comisiile parlamentare.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Adrian Pavlov - director adjunct control in sanatate publica, respectiv Klara Junc, Janetta Toanca si Nina Popa - toti aspiranti ai postului de director coordonator adjunct financiar contabil. ... Nina Popa.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
"Am incercat sa facem o salina terpeutica, dar sa oferim oamenilor conditii astfel incat sa se simta bine (muzica ambientala de relaxare, reviste, ziare, integrame, internet wireless)", a declarat Nina Colceriu, unul dintre cei doi asociati ai "Salinei de acasa".
La vernisaj, care a avut loc miercuri 14 august 2019, a participat si sotia sculptorului, cea care chiar in acea zi si-a aniversat ziua de nastere- distinsa doamna Nina Brumusila. ... Lucrarile de sculptura sunt expuse prin amabilitatea doamnei Nina Brumusila.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.
Raluca Turcan, vicepresedinte al PLD a declarat sambata, la Buzau, ca liberalii si social-democratii nu isi doresc votul uninominal, adaugand in acelasi context ca, dupa euroalegeri, PNL si PSD vor forma, foarte probabil, un pol.
Comentariile Dorinei Mihailescu au generat un schimb dur de replici intre aceasta si presedintele comisiei, Raluca Turcan, deputat PNL. Turcan a precizat ca va sesiza Comisia de disciplina pentru faptul ca deputatul PSD nu respecta regulile procedurale ale audierii si incearca sa intimideze persoanele audiate.
UPDATE 14:00 - Sorina Placinta NU poate vota, pentru ca este incuiata in biroul Ralucai Turcan. ... Se pare ca ea se afla in biroul Ralucai Turcan. ... 38 - Nici Raluca Turcan nu a fost prezenta in plen la momentul votului.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Discutiile in contradictoriu privind modalitatea optima de realizare a raportului au fost oprite de presedintele comisiei, Raluca Turcan.
google-analytics.com