Cautare

228 de rezultate pentru "nina turcan" (3.30 secunde)
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
In ceea ce priveste atitudinea Monei Musca si a Ralucai Turcan, Nicolai a spus ca acestea "se situeaza pe o pozitie politica gresita si partizana, in nici un caz Partidului National Liberal", exprimandu-si speranta ca acestea "sa revina la sentimente mai bune si sa inteleaga foarte clar ca pot avea opinii", dar in interiorul partidului.
Turcan: "O decizie pripita" Deputatul Raluca Turcan, una dintre vocile anti-Tariceanu din cadrul PNL, sustine ca decizia a fost surprinzatoare. ... A fost o decizie pripita, intrucat trebuia sa se astepte mai intai hotararea CNSAS", a precizat Turcan.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sprijinul grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte a Comisiei de Cultura, respectiv vicepresedinte al Comisiei de Industrii.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Valeriu Turcan, afirma ca este foarte bine ca Guvernul a dat publicitatii scrisorile premierului catre presedinte pe tema cresterii salariilor pentru ca acum cetatenii se pot convinge de "evaluarile apocaliptice ale unui guvern aflat in campanie electorala".
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat vineri Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta prin care studentii cu viza de flotant sa poata vota in orasele unde studiaza, pentru a nu fi nevoiti sa mearga in localitatile de domiciliu, aratand ca liberalilor le este frica de noile generatii.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a precizat joi, intr-o interventie la un post central de televiziune, ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi", dar si ca Traian Basescu a intalnit-o pe ministrul Sorina Placinta, in afara ceremoniei de investire, doar o data, in 2003.
Intrebat despre posibila internare a presedintelui, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, s-a limitat sa spuna ca nu comenteaza informatii aparute pe bloguri.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan comenteaza sambata, pe blog, ca Teo, la nici doua luni de la intrarea in Parlament, se dezice zambind de PD-L ca sa primeasca aplauzele fericite ale Opozitiei. ... sa fii impopular, nu", comenteaza Turcan comportamentul lui Teo Trandafir.
Raluca Turcan si Sever Voinescu si ziaristi, pana de curand, fanatici pro-Putere. ... Turcan spunea ca "PDL ar putea intra in criza de timp".
Doamna deputat Raluca Turcan a prins glas si foarte senina ne spunea deunazi ca portocaliii PNL-isti au sustinut fara echivoc aceasta propunere legislativa si ca acum, zice d-na deputat Raluca Turcan:
Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, spune ca din 26 noiembrie Romania nu va mai avea bani de pensii si salarii, pentru ca fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetara.
Florin Citu a declarat, marti, ca au loc controale la 17 ministere, nu doar la Ministerul Muncii, si a respins astfel acuzatiile Ralucai Turcan, care a sustinut ca e vorba de verificari la comanda.
Dupa schimbul de replici acide din ultimele zile cu Florin Citu, ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat marti seara, la Digi24, ca nu se asteapta sa fie data afara din partid pentru ca l-a atacat pe presedintele PNL si i-a cerut demisia.
Ludovic Orban nu este incantat de felul de a face politica al colegelor sale de partid, Elena Udrea, Raluca Turcan si Mioara Mantale.
La grup au aderat, printre altii, Valeriu Stoica, Mona Musca, Raluca Turcan si ministrul Gheorghe Flutur. ... In razboiul cu Tariceanu a fost folosita si vocea purtatorului de cuvant Valeriu Turcan, fost apropiat al premierului, trecut in tabara PDL.
Daca va uitati la Turcan, Busoi Mucusor, si altii ca ei, care conduc acum partide parlamentare, intelegeti despre ce e vorba. ... Turcan are mai putina minte ca ele.
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are. Stolojan este angajatul lui Basescu, iar Turcan a fost secretara lui Stolojan.
Ceilalti doi liberali care contesta actuala conducere a partidului sunt Cristian Boureanu si Raluca Turcan, primul dintre ei aflandu-se la un pas de a fi exclus din PNL, in urma deselor sanctiuni pe care le-a primit deja.
google-analytics.com