Cautare

228 de rezultate pentru "nina turcan" (2.69 secunde)
Monica Iacob Ridzi, apoi Raluca Turcan si, recent, Sulfina Barbu. De Turcan a scapat la Conventia Nationala a PDL, aceasta nemaiavand in acest moment nicio functie in partid.
Boc, Voinescu si Turcan fac reclama USL fara sa stie Alchimistii propagandei portocalii au tras un sut in bara. ... Dovedind o disciplina aproape militara, falanga vorbitorilor de partid si de stat, de la Oajdea la Turcan sau Sever Voinescu, a trecut la atac.
Ati dispus aservirea TVR cu orice pret, ordinul fiind executat de Mona Musca si Raluca Turcan, ajutate de un sir lung de cozi de topor, ce au beneficiat de colaborarea unora dintre sefii TVR si de sustinerea unor acoperiti din presa. Basescu-Musca-Turcan este triumviratul care a declansat distrugerea TVR.
Este in regula ca Funeriu sau Turcan sa fie in conducerea ICR in timp ce scriitori sunt ignorati?
• La solicitarea Gandul, Valeriu Turcan, purtator de cuvant al presedintelui Romaniei, a precizat ca presedintele nu sustine necesitatea unui nou imprumut. ... /.../ Seful statului a declarat ca sprijina guvernul in intentia acestuia de optimizare a cheltuielilor cu functionarea statului", ne-a declarat Valeriu Turcan.
Raluca Turcan, Ludovic Orban si Monica Anisie sunt doar cateva dintre numele care au votat impotriva unui guvern liberal cu PSD. ... Ciprian Ciucu, Ilie Bolojan, Florin Birta, Dan Motreanu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tanase, Raluca Turcan.
Ministrul Muncii Raluca Turcan a declarat ca alocatiile si pensiile vor fi indexate de la 1 ianuarie 2022, la fel ca si salariul minim.
Florin Citu a raspuns, luni, atacurilor lansate de ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, care a spus ca din 26 noiembrie Romania nu va mai avea bani de pensii si salarii.
Scandal urias in PNL dupa ce ministrul Muncii, Raluca Turcan, sustine ca in Romania nu mai are, in acest moment, bani de pensii din cauza deciziilor iresponsabile ale premierului Florin Citu.
Raluca Turcan a declarat, marti, ca sunt si alte ministere au nevoie de bani de urgenta, nu numai Ministerul Muncii, si ca este nevoie de solutii urgente.
Raluca Turcan insista in continuare ca nu mai sunt bani pentru pensii: "Ziua de astazi va dovedi ca este adevarat ceea ce am spus este adevarat!"
Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: "Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn.
Chiar daca a aparut alaturi de modele celebre precum Gigi Hadid, Lily Aldridge, Rose Bertram, Irina Shayk, Chrissy Teigen, Hannah Davis, Nina Agdal sau Emily Ratajkowski, Caroline Wozniacki s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fizicul sau fiind unul tonifiat si foarte frumos sculptat.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
100, traducere de Nina Façon 4. Platon, op. cit., p 267 5. B.Leishman, Themes and Variations in Shakespeare's Sonets, London-New York, Ed.
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
• Fostul presedinte Ion Iliescu a votat alaturi de sotia sa Nina la Liceul Jean Monnet din Capitala. Acesta a preferat sa "ignore" referendumul "pentru ca este un capriciu".
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a votat, in aceasta dimineata, la sectia de votare din incinta Liceului "Jean Monnet" din Capitala, impreuna cu sotia sa, Nina Iliescu.
Totodata, Iliescu a tinut sa spuna ca si sotia sa, Nina Iliescu, o buna cunoscatoare a treburilor interne de partid, s-a aratat stupefiata cand a aflat ca Sarbu e batut de gandul intrarii in Guvern.
doamna Nina. "E o dovada de rezistenta. Mai ales din partea sotiei. Pentru ca ea a fost supusa mult mai mult decat mine la o presiune permanenta.
google-analytics.com