Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a declarat ieri ca remanierea Guvernului este obligatorie, ca sprijinul Guvernului in Parlament "depinde de cat de transant si realist se va face aceasta remaniere".
In opinia Ralucai Turcan, premierul stie cel mai bine care sunt ministrii care au avut performanta. "Mi-ar fi mai usor sa spun unde s-au vazut performante, cred ca exista performante in raport cu obligatiile asumate la Ministerul Dezvoltarii Regionale si la Ministerul Administratiei si Internelor. Poate ca si in rest au existat rezultate, dar se vad mai greu si, de aceea, este nevoie de o transparenta mai mare a ministerelor si ministrilor", a precizat vicepresedintele PD-L.
Raluca Turcan crede ca la Ministerul Sanatatii "sunt inca foarte multe probleme, care nu au primit raspuns de la pacientii care nu primesc servicii de calitate pana la furnizarea de servicii medicale". "La Ministerul Finantelor imi doresc sa vad rezultatele pachetului de masuri privind combaterea evaziunii", a adaugat Turcan.






Mai multi democrat-liberali i-au cerut luni seara premierului Emil Boc, la sedinta BPN, sa prezinte o evaluare a ministrilor si stadiul realizarii masurilor guvernamentale, aratand ca evaluarea este necesara si pentru pastrarea parlamentarilor PD-L.