Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.41 secunde)
In mod normal ar trebui sa fie aplicat contractul colectiv de munca de la nivelul ramurii transporturi. Nu cred insa ca se va intimpla acest lucru", ne-a spus acelasi Stefan Frunza.
Ministerul Transporturilor va aloca o suma de 5 miliarde de euro pentru transporturi, din care 3,5 miliarde vor fi cheltuiti pentru infrastructura si material rulant pentru coridorul IV european, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de NewsIn.
Acum cei de la „Farul” intentioneaza sa ceara anularea efectelor vechiului CCM si recalcularea salariilor pe ultimul an conform contractului colectiv de munca de la nivel de ramura Transporturi.
Din 2007, marile proiecte din transporturi nu vor mai fi executate pe tronsoane. Autoritatile pregatesc o lege unica a exproprierii pentru terenurile de utilitate publica, care va urgenta realizarea de autostrazi si drumuri nationale.
Subventiile de 20% de care vor beneficia tinerii pentru a-si construi locuinte vor fi acordate doar in limitele unui cost pe metru patrat de maximum 480 de euro, si doar pentru locuinte de pana in 81 de metri patrati, potrivit unei hotarari a Ministerului Transporturi-lor, Constructiilor si Turismului (MTCT), aprobate ieri de Guvern.
Din acest motiv conducerea “Farului” este tentata sa ceara administratiei ca salariile de la AFDJ sa fie recalculate, pe perioada neacoperita de contractul de la nivelul unitatii, conform prevederilor contractului de la nivel de ramura Transporturi.
Acesta "a pariat" pe o gama mai larga de domenii - turism, distributie produse petroliere si transporturi. De anul trecut, acesta este si unul dintre observatorii Romaniei la Parlamentul European.
Crearea unui permis de conducere unic in statele membre ale Uniunii Europene a fost aprobata recent de catre Comisia pentru transporturi din Parlamentul European, anunta The Money Channel.
transporturi (95 de milioane de euro), mediu (80 de milioane de euro), infrastructura de afaceri (26 de milioane de euro), infrastructura urbana (75 de milioane de euro), infrastructura de turism (15 milioane de euro), infrastructura educationala (10 milioane de euro) si infrastructura sociala si de sanatate (20 de milioane de euro).
In 2006 instanta de judecata ne-a dat dreptate si am cerut ca administratia sa recalculeze lefurile date din septembrie 2005 pina la acea data conform contractului colectiv de munca la nivel de ramura Transporturi.
O serie de antreprenori mari din Franta sunt interesati sa participe la proiectele de infrastructura energetica si de transporturi care vor fi lansate in Romania in urmatorii ani, a anuntat Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).
Subiectul principal al intilnirilor va fi “aplicarea salariului minim la nivel de ramura Transporturi si pentru angajatii Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos”.
De fapt, cu exceptia uzinelor Dacia din Rusia si Iran, alimentate cu piese produse la Mioveni prin curse regulate cu autotrenurile, toate celelalte transporturi se fac pe mare.
De asemenea, exista o mare disponibilitate a celorlalte structuri ale Ministerului de Interne, cum ar fi Jandarmeria si Politia Transporturi.
Ofiterii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Sectia Regionala a Politiei Transporturi Constanta au dispus inceperea urmarii penale a lui Eugen Lucian Tudor, de 42 de ani, fostul director al Santierului Naval Mangalia si a lui Doru Jianu, de 42 de ani, fost director adjunct al aceleiasi institutii.
Si tot pana in 2020, 10% din consumul de combustibil pentru transporturi trebuie sa fie biodiesel, un combustibil ecologic. Pe de alta parte, toate cele 27 de state UE se angajeaza sa scada cu 20% emisiile de gaze care genereaza incalzirea climei.
Dintre firmele mici si mijlocii care au luat credite de la banci sunt in special cele care lucreaza in domeniile transporturi si comunicatii si cele in comert si servicii.
Dintre cele sapte programe trimise de Romania la Comisia Europeana, in vederea accesarii fondurilor structurale, trei au fost retransmise autoritatilor de la Bucuresti pentru a fi refacute.
"Si cei de la USAFDJ si noi am cerut administratiei sa respecte salariul minim fixat la nivel de ramura Transporturi.
Proiectul de CCM al sindicalistilor va fi creat pe structura contractului la nivel de ramura Transporturi. "Am vorbit cu Radu Rus, presedintele comisiei de negocieri a AFDJ, care ne-a spus ca accepta propunerea noastra.
google-analytics.com