Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.88 secunde)
Alte societati importante aflate pe lista sunt COMCEREAL Dolj - 54,17 miliarde de lei vechi, CEREALCOM Dolj - 14,8 miliarde de lei vechi, Transporturi, Utilaj Constructii (TUC) - 11,71 miliarde de lei vechi, MAT Craiova - 5,7 miliarde de lei vechi si GEASOL SA - 4,57 miliarde de lei vechi.
Ministrii europeni participanti la reuniunea Consiliului pentru Transporturi, Telecomunicatii si Energie al UE au adoptat ieri reglementarile privind reducerea tarifelor roaming intre statele membre.
Compania saudita Al Arrab a anuntat ca vrea sa transforme Electroputere Craiova intr-o companie de talie mondiala in productia de sisteme electrice si transporturi.
Aflata la cea de-a saptea editie, expozitia de transporturi si servicii conexe a fost organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati.
Solicitarea sindicalistilor este motivata prin faptul ca la AFDJ nu sint respectate prevederile Contractului Colectiv de Munca (CCM) la nivel de ramura in ceea ce priveste salariul minim din Transporturi.
Reducerea comisioanelor de garantare cu pana la 50% Printre obiectele de activitate ale firmelor care au primit garantii de la FNGCIMM in vederea obtinerii unor credite de la diferite institutii bancare se numara activitati de productie, prestari-servicii, comert, constructii, transporturi, agricultura, IT, multi dintre beneficiarii garantiilor acordate fiind chiar din judetul Constanta.
Fundul barjei a atins un banc de nisip aflat in afara senalului navigabil, astfel incit circulatia pe Dunare nu a fost afectata", a declarat purtatorul de cuvint al Sectiei Regionale Politie Transporturi Galati, agent Roxana Georgescu.
Guvernul a aprobat joi prima rectificare a bugetului de stat pentru acest an, prin care sunt alocate fonduri suplimentare pentru agricultura, transporturi, sanatate si administratia publica.
„Dezvoltarea sectoarelor de distributie, logistica, transporturi si constructii sunt alti factori care ar putea stimula cresterea pietei de leasing“, a precizat Dumitrescu. 4.000 de Loganuri pe luna în IndiaMahindra & Mahindra spera sa vânda 4.000 de masini din gama Logan, pe luna, începând din august-septembrie, a anuntat patronul diviziei automobilistice a companiei indiene, Pawan Goenka, într-un interviu acordat agentiei Reuters.
Cei mai multi aplicanti pentru joburi se intereseaza însa de locuri de munca în cu totul alte meserii (administratie/economie/drept, vânzari/cumparari/comercializare, cultura/mass-media/design, hoteluri/restaurante/cantine). La acestea se adauga domenii precum informatica/IT, activitati tehnice, activitate pedagogica, transporturi, productie industriala si apoi constructii.
Potrivit reprezentantilor Sectiei Regionale a Politiei Transporturi Constanta, politistii si vamesii au controlat, la sfarsitul saptamanii trecute, un container sosit in Portul Constanta, din China.
Alte patru procente au fost alocate pentru transporturi si infrastructura, cu 14% in plus fata de 2007. Potrivit cifrelor prezentate de seful Guvernului, produsul intern brut va creste anul viitor la 440 de miliarde de lei, reprezentand 138 de miliarde de euro.
Jandarmii au plecat in urmarirea celor doua transporturi, pe care le-au oprit, legitimandu-i pe conducatorii auto. Marcel C., in varsta de 37 de ani, si Marian N., in varsta de 34 de ani, sunt din comuna Pechea si nu au antecedente penale.
In domeniul "Serviciilor" - "Transporturi si activitati anexe transporturilor" locul I a fost ocupat de Rebel Tour SRL (microintreprinderi), Transbitum (intreprinderi mici), Gifan Strong SRL si Dyp Ro Tigro SRL (intreprinderi mijlocii).
A fost anuntata conducerea Combinatului, firma care asigura paza, inclusiv Politia Transporturi. Prejudiciul recuperat este in valoare de 41.000 de euro, rulourile ajungand la cantitatea de aproximativ 60 de tone", se arata in comunicatul emis de cei de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean.
In ceea ce priveste biocombustibilii - care trebuie sa reprezinte 10% din consumul total in transporturi in 2020, fata de 3% in prezent - acestia suscita la ora actuala dezbateri alimentate de organizatiile ecologiste.
In consecinta, autoritatea romana de concurenta a emis o decizie de neobiectiune", se arata intr-un comunicat al Consiliului.Petrom a preluat activitatile de reparatii sonde, mentenanta, foraj si transporturi desfasurate de Petromservice, precum si contracte incheiate cu tertii legate de aceste servicii, se mai precizeaza in comunicat.Contractul dintre cele doua companii a fost incheiat in 18 septembrie 2007.
Din data de 16 ianuarie si pana acum am retinut multe transporturi, in special de cereale si carne, venite din Ungaria sau Olanda, pe care le avem in solutionare.
Din data de 16 ianuarie si pana acum am retinut multe transporturi, in special de cereale si carne, venite din Ungaria sau Olanda, pe care le avem in solutionare.
Din 16 ianuarie si pana acum, am retinut multe transporturi, in special de cereale si carne de pui, venite din Ungaria, Germania sau Olanda, pe care le avem in solutionare.
google-analytics.com