Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.14 secunde)
Politica Regionala - Romania, Corina Cretu Politica Externa - Italia, Federica Mogherini Justitie - Suedia, Cecilia Malmstrom Transporturi - Cehia, Vera Jourova Mediu - Danemarca, Margarethe Vestageri Energie si Schimbari Climatice - Marea Britanie, Jonathan Hill Politici Vamale - Ungaria, Tibor Navracsics Internet si Cultura - Cipru, Chrystos Stylianides Migratie, Drepturi si Afaceri Interne - Grecia, Dimitris Avermaopoulos Agricultura - Irlanda, Phil Hogan Comert - Germania, Guenther Oettinger Piata Interna - Polonia, Elzbieta Biekowska Cercetare si Inovare - Spania, Miguel Arias Canete Taxe si Combaterea Fraudelor - Bulgaria, Kristalina Georgieva Ocuparea Fortei de Muncă
In calitate de presedinte al Comisiei pentru Transporturi si Energie trag un semnal de alarma catre toti factorii implicati in rezolvarea situatiei.
Apoi a inceput sa studieze in Bucuresti la Facultatea de Transporturi. A absolvit sectia Autovehicule rutiere in anul 1987. Tot la capitolul studii, Liviu Dragnea a urmat un curs la o scoala din Roma.
Iohannis a comis deja o magarie - nu pot sa o numesc altfel - cand l-a respins pe Fifor pe motiv ca era filolog de formatie si nu se pricepea la transporturi.
Am sa zic ceva legat de transporturi - va spun ceva numele Basescu, Boagiu, Dobre, Berceanu, Orban? Kilometri si kilometri de autostrada in fisete, pe hartie.
Olguta Vasilescu, la Transporturi, si Ilan Laufer, la portofoliul Dezvoltarii. Aparent, presedintele a intrat pe front deschis si, totusi, s-a oprit la jumatatea drumului, dand sentimentul unor decizii arbitrare si intrand in capcana lui Liviu Dragnea.
De asemenea, negocierile de salarii din invatamant, din activitatea de comert, transporturi pe apa, activitatile anexe si auxiliare de transport au dus la majorarea mediei castigurilor salariale in luna octombrie.
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
Alti ministri-jucatori sunt Vasile Blaga, de la Administratie si Interne, si Gheorghe Dobre, de la Transporturi. Exemple mai sunt, multe dintre ele regasindu-se si pe listele de la Parlament.
Potrivit comunicatului, in mai s-au inregistrat si cresteri ale salariului net la unele activitati, precum transporturi aeriene, cercetare-dezvoltare si informatica, invatamant, cocsificarea carbunelui si tratarea combustibililor nucleari.
Dar temerile sale sint legate de faptul ca Romania are un coeficient de absorbtie a fondurilor total nesatisfacator, ca in cazul celor oferite de ISPA, de ordinul sutelor de milioane de euro, pentru mediu si transporturi, dar din cauza lipsei proiectelor, cuantumuri importante din aceste sume au fost nefolosite.
Cele mai mari salarii nete sunt înregistrate în activitatea de intermedieri financiare, 24.572.147 de lei, fabricarea produselor din tutun, 16.021.451 de lei, transporturi aeriene, 15.720.841 de lei, în domeniul asigurarilor si caselor de pensii, 14.772.644 de lei, si în industria de prelucrare a titeiului, cocsificarea carbunelui si tratarea combustibililor, 14.684.290 de lei.
Studiul releva ca majorarea preturilor la carburanti afecteaza in special sectoarele de energie electrica, termica, gaze, materiale de constructii, metalurgie si siderurgie, transporturi, chimie si fibre sintetice.
Singura societate la care procesul de vinzare se afla in curs de derulare este Transporturi Utilaj Constructii Craiova, unde AVAS incearca sa vinda 47,2% din capitalul social actionarului majoritar care, la Registrul Comertului si in scriptele autoritatii, figureaza ca actionar tip lista.
Personalul disponibilizat urmeaza a fi reorientat profesional catre sase noi entitati care urmeaza sa aiba activitati in curatenie, IT, transportul de valori, procesare de numerar, cash management, tipar de date variabile (facturi, tipizate), tipar offset (timbre) si transporturi mai grele de 30 de kilograme.
Cele mai bine platite industrii vor fi petrol si gaze, tutun, banci, intermedieri financiare, transporturi aeriene, tehnologia informatiei, produse farmaceutice.
Marian Baila valoreaza 8 milioane de dolari Omul de afaceri Marian Baila are o avere estimata la 7-8 milioane de dolari, acesta avind business-uri in comert, constructii, transporturi, productie si imobiliare.
“Avem o pozitie absolut negativa fata de acest proiect”, ne-a declarat recent Ioannis Gheivelis, din cadrul Directiei Transporturi a Comisiei Europene.
Pe aceeasi lista se mai afla SC ITUC INDUSTRY SA Motru, firma de transporturi care datoreaza la bugetul de stat sapte miliarde de lei vechi, si SC AMCIV CONSULTING SRL Rovinari, cu 13 miliarde de lei.
Atunci sindicalistii cereau o majorare salariala de circa 23% sau aplicarea contractului colectiv de munca pe ramura Transporturi, document care este legal si obligatoriu, si care prevede alocarea a 150 de euro salariul minim pentru fiecare angajat.
google-analytics.com