Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (7.38 secunde)
PSD a depus o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, a anuntat Valeriu Zgonea, in plenul Camerei Deputatilor, inaintea inceperii dezbaterii la care a participat si premierul Emil Boc.
Si primul-ministru, ca si cum aceasta Curte Constitutionala n-ar exista, persista in neconstitutionalitate, motiv suficient pentru a genera o motiune de cenzura", a afirmat Crin Antonescu la Antena 3, potrivit Agerpres. ... Toamna trecuta, Guvernul Boc a fost demis de Parlament, printr-o motiune de cenzura.
Totodata, Ponta a precizat ca va fi introdusa o motiune la Camera Deputatilor, impotriva ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru.
"Urmeaza sa avem discutii cu conducerea PSD, cu cea a Partidului Conservator, pentru ca impreuna sa initiem o motiune de cenzura care noua ni se pare necesara fata de situatia in care Guvernul, pe toate planurile - economic, social, institutional, a adus Romania.
PNL va initia o motiune de cenzura pe tema falimentului economiei, in calitate de "unic aparator al drepturilor clasei mijlocii", a anuntat luni, liderul liberal, Crin Antonescu.
"A venit momentul sa spunem lucrurilor pe nume, aceasta motiune este pretul pe care il platesc ca om politic pentru ca mi-am respectat principiile pana la capat si nu am tradat intresul national.
Liderul PNL a amenintat ca, daca Guvernul nu va fi demis, liberalii vor depune o motiune de cenzura, considerand ca presedintele Traian Basescu, "principalul responsabil de falimentul in care se afla Romania", trebuie fie sa gaseasca o solutie in privinta Guvernului Boc, fie sa demisioneze chiar el.
Vom fi prezenti, dar nu vom vota la motiune. ... El a exclus insa posibilitatea ca gestul UNPR sa contribuie la debarcarea guvernului Boc prin motiune de cenzura, sugerand ca UNPR nu-si va da voturile pentru motiunea de cenzura a PSD.
Pentru toate motivele prezentate mai sus am depus prezenta motiune de cenzura, singurul instrument democratic care va pune opreliste unei legi arbitrare, prin care se oficializeaza jaful din buzunarul oamenilor, si unui Guvern incompetent, care ignora interesele majoritatii populatiei.' (Va urma)
In functie de cum vor vota la motiune parlamentarii Puterii, va putea fi constatata, in toata splendoarea, demagogia votului uninominal.
Cele 228 de voturi "pentru" motiune sunt insuficiente, Guvernul Boc 4 ramane in functie si poate aplica masurile de austeritate pentru care si-a asumat raspunderea. ... Ponta a reiterat faptul ca PSD mai are o motiune de cenzura si ca va ataca legea la Curtea Constitutionala.
Abtinandu-se de la vot la motiune, UNPR va putea sustine ca nu a fost de acord cu taierile de pensii si salarii, ci a vrut doar sa asigure stabilitatea politica a tarii intr-un moment complicat. ... Din 2011, orice motiune de cenzura ar putea duce la demiterea executivului.
"Parlamentarii ar putea respinge motiunea, dar sa voteze suspendarea" Presedintele Traian Basescu ar putea avea surprize de proportii deoarece, daca majoritatea parlamentarilor nu ar vota o motiune de cenzura fiindca nu vor sa isi piarda mandatul, sunt foarte multi alesi din sfera puterii, inclusiv din PDL, care ar vota cu cea mai mare placere suspendarea sefului statului, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Parlamentarii ar putea respinge motiunea, dar sa voteze suspendarea" Presedintele Traian Basescu ar putea avea surprize de proportii deoarece, daca majoritatea parlamentarilor nu ar vota o motiune de cenzura fiindca nu vor sa isi piarda mandatul, sunt foarte multi alesi din sfera puterii, inclusiv din PDL, care ar vota cu cea mai mare placere suspendarea sefului statului, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Titus Corlatean, membru al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, APCE, a depus joi, 7 octombrie a.c., la secretariatul Adunarii, o motiune pentru recomandare privind "Respectarea libertatii de expresie in mass-media din Romania".
"Nu cred ca motiunea de cenzura are nici cea mai mica sansa sa treaca", a spus Adriean Videanu, dupa ce a fost intrebat cum comenteaza faptul ca opozitia va depune luni la Parlament o motiune de cenzura.
Motiunea de cenzura initiata de PSD+PC si PNL si intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara" este prezentata miercuri dimineata in plenul reunit al Parlamentului, urmand ca textul sa fie dezbatut si votat pe 27 octombrie, conform Agerpres.
Motiunea de cenzura initiata de PSD+PC si PNL si intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara" este prezentata miercuri in plenul reunit al Parlamentului, urmand ca textul sa fie dezbatut si votat pe 27 octombrie, conform Agerpres.
Cel mai rau la ultima imparteala inainte de motiune a iesit Valerian Vreme (Comunicatii), care nu s-a ales cu nimic. ... Astfel, pentru doua gradinite din colegiul deputatului Clement Negrut (PDL), care a votat contra lui Boc la ultima motiune, s-au alocat 600.000 de lei.
Urmeaza sa ne intalnim cu liderii PNL si PSD pentru a discuta votul la motiune "Lucrurile se intampla in mod firesc si normal. ... parlamentarii puterii sa stea in sala la motiune, dar sa nu voteze.
google-analytics.com