Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (5.15 secunde)
Initial, intentia USL era de a depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, pe tema nerespectarii autonomiei universitare. O motiune pe tema UMF ar fi subrezit pozitia PDL in fieful sau ardelean:
Pe 17 aprilie, motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica in cadrul unei conferinte de presa, ca, pe 17 Aprilie, USL va depune motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, dar si pentru "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".
Prima motiune de cenzura cu care se confrunta guvernul Ungureanu s-ar putea numi "Stop vanzarilor paguboase din avutia nationala si mentinerii la putere cu pretul sacrificarii Romaniei".
Parte dintr-o asemenea prabusire lenta, spectaculoasa, chinuitoare pare si aceasta motiune de cenzura intitulata "Opriti guvernul santajabil!". ... In ciuda situatiei hazlii care provoaca si momente de mila, aceasta motiune se poate termina mai prost decat al nu stiu catelea bobarnac dat puterii.
Deputatul neafiliat Ioan Munteanu a declarat, marti, pentru Mediafax.ro, ca va vota motiunea de cenzura depusa de opozitie cu conditia ca toti parlamentarii USL sa fie prezenti la dezbatere si sa-si voteze propria motiune.
Votez la motiune. ... "Voi vota la motiune, de aceea m-am dus in Parlament. Nu sunt nici zombi si nici maimutoi, sa stau in banca", a spus Croitoru, citat de Mediafax.
Singurul care a votat impotriva guvernului (pentru motiune) a fost Mircia Giurgiu. ... Pentru acesti parlamentari sacrificiul electoral facut in decontul partidului ar putea fi in van, pentru ca Guvernul a picat, iar ei vor trebui sa explice electoratului de ce nu au votat la motiune.
O motiune de cenzura e imposibila. Nici macar o motiune simpla nu e realizabila. Basescu n-a devenit cu nimic mai bun, dar exista toate premizele ca cei mai buni sa devina, in scurta vreme, rai, la randul lor.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca, prin aceasta motiune, li se cere ministrilor Daniel Chitoiu si Varujan Vosganian sa isi asume responsabilitatea, premierului sa "isi ceara scuze public" fata de cei care lucreaza la Oltchim, precum si demararea unei campanii internationale pentru a gasi investitori strategici pe care sa ii intereseze "cu adevarat" productia de la combinat.
Altfel e greu de imaginat ca parlamentarii de la PDL si PMP ar mai fi semnat o motiune in care primul ministru este acuzat ca a uitat "de promisiunile facute tuturor romanilor in 2012". ... Aceasta motiune de cenzura are un caracter formal si este de conjunctura.
Intre motiune si comotie. ... Pai, daca nici parlamentarii din opozitie nu voteaza, ce motiune-i asta? Vorbim totusi despre un document important, care poate sta, la un moment-dat, la baza caderii unui guvern, cum s-a mai intamplat, de altfel, in scurta dar zbuciumata noastra politica post-decembrista.
Pai, daca tot vreti jos guvernul!, scrieti, domnule, o motiune ampla, in care, daca nu cer prea mult, sa si credeti! ... Pe de alta parte, constienti de subtirimea ideilor de forta pompos intitulate motiune de cenzura, liberalii incearca diverse forme de santaj emotional la colegii din UNPR.
Ar putea Parlamentul, dar numai printr-o motiune de cenzura. ... Majoritatea care e acum in parlament arata ca nu ar fi nicio sansa ca parlamentul sa dea un vot, sa spunem ca face opozitia o motiune de cenzura, nu ar fi nicio sansa sa treaca.
Prin aceasta motiune, PSD solicita demisia ministrului Cseke Attila si desemnarea unui ministru al sanatatii care sa determine Guvernul sa schimbe statutul de Cenusareasa pe care il are SANATATEA in Romania si de a o aseza intre prioritati, acolo unde ii este locul, pentru ca unde sanatate nu e, nimic nu e!
• Cat priveste sansele ca o eventuala motiune de cenzura sa fie votata, Ion Iliescu este foarte clar:
Romania merita sa stie cine sunt cei care ieri au sustinut o motiune fara niciun argument real, bazandu-si argumentatia pe minciuni. ... Daca asteptarile fata de PDL nu au existat, dezamagirea provocata de implicarea PNL intr-o astfel de motiune este imensa.
Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit. ... Unii dintre ei, insa, prin entuaziamul aratat la drumul mare, cum ca prapadita asta de motiune impotriva lui Ponta va trece, mi s-au aratat neintregi la mansarda.
Daca vrea sa il alunge pe Tariceanu, are nevoie de motiune de cenzura reusita. ... Oricum, in caz de motiune de cenzura reusita, PNL il va propune tot pe Tariceanu ca premier.
De pilda, in invatamant lucrurile vor merge bine caci s-a prezentat o motiune de cenzura care a evidentiat multe lipsuri; ... Urmeaza o motiune pentru sanatate, dupa care, probabil, numirea lui Bradisteanu ca ministru, cu ocazia viitoarei remanieri guvernamentale.
Apoi, ca lucrurile sa fie si mai si, PD-ul sare de fund in sus cu o motiune de cenzura. Dar cum traim in Romania, tara in care parca a tunat si a fulgerat cu tonti care ajung sa conduca, semnaturile pentru motiune au avut o hiba:
google-analytics.com