Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (8.30 secunde)
Calculele social-democratilor (ale lui Geoana si staff-ul sau care, din cate se aude, tot incearca sa-l convinga sa stea la masa discutiilor pentru stabilirea unui discurs coerent si a unor actiuni intelepte) arata ca la alegerile de dupa motiune PSD ar sta confortabil, iar PD nu ar fi in masura sa faca singur un guvern.
Camera inferioara a Parlamentului Frantei, a respins, luni seara, prima motiune de cenzura impotriva planului reformei pensiilor, admitand practic adoptarea prin procedura asumarii raspunderii guvernamentale.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Chiar daca seful statului a spus ca aceasta schimbare nu se va produce “peste noapte“, el a dat un semnal reprezentantilor democrati la Conventia Extraordinara a PD ca sa voteze candidatura lui Emil Boc, bazata tocmai pe o motiune populara.
Virajul democratilor spre centru-dreapta Partidul Democrat a parasit definitiv linia social-democrata la Conventia Extraordinara din iunie a partidului, cand Emil Boc - care a si fost ales atunci presedinte al partidului - a prezentat o motiune cu multe orientari doctrinare spre centru-dreapta.
In cursul zilei de vineri, Partidul Romania Mare a depus la Senat o motiune simpla prin care cere Guvernului sa ia masuri pentru stoparea scaderii nivelului de trai.
Dezbaterea se va desfasura ca si o motiune simpla si va cuprinde interventiile grupurilor parlamentare si ale primului-ministru. (N.N.)
"Un ministru nu trebuie demis dupa o motiune simpla si nu intentionam sa luam scalpul Monicai Macovei, dar trebuie sa inteleaga un lucru.
"Radu Mazare poate cere orice, iar daca PSD considera de cuviinta sa depuna motiune de cenzura la adresa Guvernului poate sa o faca.
"Eu am mai spus si spun si acum, anuntata motiune de cenzura a PSD este pasaportul de intrare la guvernare a social-democratilor pe usa din dos.
Seful organizatiei PSD de la sectorul 1, Dan Tudorache, ameninta cu "toleranta zero" fata de parlamentarii PSD care fac parte din aceasta organizatie si nu voteaza motiunea de cenzura.
El a mai declarat ca va prezenta in cadrul Congresului PNL, care va avea loc intre 4 si 6 februarie, o motiune pentru crearea polului politic de centru-dreapta, precizand ca motiunea reprezinta o somatie pentru ca problema fuziunii sa fie dezbatuta.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN al partidului, ca democrat-liberalii vor depune marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Anulati taxa de prima inmatriculare".
Concret, Catarama a declarat ca va prezenta Congresului o motiune cu sase puncte si, daca doua dintre ele vor fi acceptate, va merge mai departe si isi va depune si el candidatura pentru functia suprema in partid.
Fuziunea, un proiect amanat Cea de-a doua motiune supusa dezbaterilor si votului Congresului a fost cea anuntata de Valeriu Stoica, pentru crearea polului politic de centru-dreapta prin fuziunea PNL-PD.
Premierul va fi asteptat in Parlament incepand cu ora 16.00, iar deputatii si senatorii avand trei zile la dispozitie pentru a depune o motiune de cenzura.
Sa ne asteptam, daca veti castiga alegerile, la retragerea ministrilor PSD din Guvern, la o motiune de cenzura votata si de PSD?
In viitoarea Constitutie putem sa ne batem pentru acest principiu, fara sa ne gandim, daca o sa fim noi la putere in 2012, sa luam pe altii de la ei sau eventual sa-i luam pe ai nostri inapoi" Intarirea controlului parlamentar asupra Guvernului prin demiterea unui ministru prin motiune simpla.
In sedinta in plen de marti dupa-amiaza a fost programata dezbaterea motiunii simple initiate de PSD cu tema “Deprofesionalizarea si politizarea administratiei publice, principii ale guvernarii Tariceanu“, motiune care a fost semnata de 96 de deputati social-democrati.
PSD si PNL au anuntat o motiune de cenzura, primul pas spre caderea Guvernului. Credeti asadar ca ne putem lipsi de acordul cu FMI?
google-analytics.com