Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (3.97 secunde)
Liderul PDL Emil Boc a anuntat, luni, dupa sedinta BPN, ca formatiunea initiaza o motiune de cenzura cu titlul "Tariceanu, da banii inapoi!".
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca, daca PDL si presedintele Traian Basescu spun ca, dupa ce Guvernul Tariceanu cade pe baza unei motiuni de cenzura, se fac anticipate, poate garanta ca o motiune de cenzura a PSD va fi votata.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, ca partidul isi mentine pozitia in ceea ce priveste alegerea prin vot uninominal a presedintilor de consilii judetene, precizand ca, daca Guvernul va bloca uninominalul in acest caz, social-democratii vor depune o motiune de cenzura.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, ca partidul isi mentine pozitia in ceea ce priveste alegerea prin vot uninominal a presedintilor de consilii judetene, precizand ca, daca Guvernul va bloca uninominalul in acest caz, social-democratii vor depune o motiune de cenzura.
Infatuata motiune de cenzura a PSD a urmarit ca Mircea Geoana sa ajunga prim ministru, dar motiunea a cazut tocmai din cauza infatuarii si a nerealismului sau. ... Daca este asa guvernul, de ce nu a introdus si PRM o motiune sau de ce nu a sustinut una?
"Ne gandim serios la o motiune de cenzura. Am anuntat deja o motiune simpla pe Agricultura". Intrebat care ar fi utilitatea unei motiuni de cenzura depuse cu trei luni inainte de alegerile parlamentare, Diaconescu a precizat ca aceasta consta in "blocarea" unui Guvern care foloseste electoral fondurile Romaniei.
PRM face apel la PDL si PSD sa depuna o motiune de cenzura care sa duca la caderea Guvernului daca acesta nu va gasi resurse financiare pentru majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice si a celorlalte categorii de bugetari, a anuntat, vineri, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar.
Geoana a afirmat ca intentia PD-L de a depune o motiune de cenzura daca Guvernul emite o OUG pentru amanarea majorarii salariilor profesorilor este o dovada de "populism desantat" si "un mod penibil de a se urca pe valul de nemultumire creat de nemajorarea salariilor".
Ca orice motiune de cenzura, indiferent ca toate celelalte partide sunt deoparte si un singur partid e de cealalta parte, treaba se da mediatic pe din doua. ... "Pica Guvernul la motiune?
Eu cred ca aceasta motiune nu va trece fiindca nu se va intruni cvorumul cand va fi vorba sa fie votata.
In legatura cu aceasta motiune, premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca initierea ei in perioada campaniei electorale este un gest politicianist, iar asocierea PDL cu PRM la sustinerea acestei proceduri caracterizeaza factura si stilul formatiunii liberal-democrate de a face politica.
"A intervenit cealalta motiune de cenzura ('Guvernul pleaca. ... El a mai spus ca, deocamdata, nu s-a facut o evaluare a numarului cetatenilor care au semnat aceasta motiune speciala, dar ca se va anunta in zilele urmatoare.
Camera inferioara a Parlamentului britanic a lansat o motiune parlamentara de sustinere a eforturilor Republicii Moldova in vederea realizarii obiectivelor de integrare europeana si reintegrare a tarii, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe de la Chisinau.
PNL nu va depune motiune de cenzura la asumarea raspunderii Guvernului pentru ca nu poate aduna semnaturile necesare intrucat UDMR nu se alatura acestei initiative, a declarat, sambata, la Suceava, presedintele formatiunii, Crin Antonescu.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca liberalii nu vor sustine o motiune a PSD, ca cer oficial demisia intregului Guvern si sustin varianta alcatuirii unui Guvern de tehnicieni care sa poata gestiona rezonabil treburile tarii si sa organizeze transparent alegerile, relateaza NewsIn.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a afirmat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu ar trebui sa sustina o motiune de cenzura la adresa actualului Guvern pentru ca acest lucru va arunca tara in criza.
Exista sanse mari ca in premiera in ultimii 20 de ani o motiune de cenzura sa reuseasca, acest lucru va conduce in mod cert la noi intrebari cu privire la majoritatea viitoare si la guvernarea viitoare.
Desemnarea lui Emil Boc, demis de Parlament prin motiune de cenzura, in functia de premier nu este o surpriza pentru clasa politica, deoarece este cunoscuta lipsa de profesionisti adevarati din tabara lui Traian Basescu.
Noul Executiv anuntat de premierul desemnat, Emil Boc, reprezinta o formula guvernamentala care sfideaza Parlamentul deoarece este alcatuit cu oameni care au fost inlaturati de la putere prin motiune de cenzura, sustine presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Propunerile PSD privind reforma constitutionala presupun, potrivit unui material prezentat, joi, la Consiliul National (CN), pierderea mandatului de catre parlamentarii care demisioneaza din partidele din partea carora au candidat, demiterea unui ministru prin motiune simpla si clarificarea drepturilor presedintelui tarii.
google-analytics.com