Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (2.63 secunde)
PDL e atat de terorizat de posibilul vot in favoarea motiunii al propriilor oameni, cum s-a intamplat la ultima motiune, incat a optat pentru solutia sclavagismului politic, respectiv interzicerea dreptului deplin la vot.
proteste si motiune degeaba", pe care il puteti citi in continuare. ... Votul pe motiune e blocat de manevra de interdictie a votului din PDL, iar sindicatele se vor plange ca autocarele le-au fost blocate pe drumul spre capitala.
Aici au asteptat rezultatul votului la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc 5 intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara". ... Ei s-au incurajat reciproc pentru a rezista pana la anuntarea rezultatului votului la motiune, mai ales ca multi dintre ei au cedat din cauza frigului si oboselii, primind asistenta medicala.
La urmatoarea motiune de cenzura, liderii Uniunii vor fi foarte atenti, de data aceasta, la ofertele care le vor fi prezentate de PSD si PNL.
Opozitia pregateste inca o motiune Presedintele PNL, Crin Antonescu, a specificat ieri ca, daca Legea salarizarii unitare asupra careia guvernul isi va angaja raspunderea va cuprinde aceleasi elemente cunoscute, atunci aceasta va fi urmata de o motiune de cenzura, dupa discutii care vor avea loc intre partidele din opozitie.
Faptul ca PNL a anuntat ca nu mai are niciun interes sa depuna motiune de cenzura reprezinta o simpla tactica de opozitie care a reusit sa stopeze angajarea raspunderii Guvernului pe noua Lege a educatiei, comenteaza deputatul pedelist Sever Voinescu, citat de Inpolitics.
Fara semnaturile liberalilor, aceasta motiune isi pierde valabilitatea, se anuleaza. ... In plus, il pun pe Basescu in situatia de a promulga o lege neconstitutionala si pentru care nu s-a depus motiune de cenzura tocmai din acest motiv.
Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca parlamentarii social-democrati nu au depus amendamente la Legea salarizarii unitare pentru ca o considera neconstitutionala, si ca vor initia motiune de cenzura dupa ce Guvernul isi asuma raspunderea.
Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca parlamentarii social-democrati nu au depus amendamente la Legea salarizarii unitare pentru ca o considera neconstitutionala, si ca vor initia motiune de cenzura dupa ce Guvernul isi asuma raspunderea.
Nu exista o motiune de cenzura, nu avem ca atare ce sa continuam". ... O motiune la care semnatarii si-au retras semnatura nu mai are niciun fel de valoare.
Parlamentul a respins luni prima motiune de cenzura depusa pe legile salarizarii. ... Joi, Guvernul va avea de trecut o alta motiune de cenzura.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, inaintea unei intalniri intre lideri ai Uniunii Social Liberale si reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, ca partidele din opozitie vor depune motiune de cenzura daca Guvernul va promova Codul Muncii prin angajarea raspunderii in Parlament.
PSD a anuntat ca nu va propune amendamente, ci va depune motiune de cenzura si va sesiza Curtea Constitutionala.
Inteleg ca depun o motiune de cenzura, mergem pe procedura pana la capat‘. ... Prin asumarea raspunderii, actele normative se considera adoptate, fara a mai fi dezbatute de legislativ, daca in termen de trei zile nu se depune o motiune de cenzura sau daca aceasta din urma este respinsa.
Mi se pare normal ca in ziua in care noi, in Parlament, sustinem o motiune de cenzura pe care am initiat-o, redactat-o si o sustinem cu colaborarea sindicatelor si patronatelor, in ziua in care insotim aceasta motiune de cenzura cu un proiect alternativ facut impreuna cu ei, sa ii salutam si sa ne alaturam simbolic acestei miscari de protest", a spus Antonescu.
nu demisionez, raman premier pana in 2012 daca am majoritate in Parlament, plec numai daca Guvernul pica la vot, pe motiune de cenzura. ... daca nu-ti bagi mintile in cap, pot sa te zbor la o motiune de cenzura.
Cu 60 de voturi pentru motiune si 67 impotriva, demersul USL a fost anulat.
PSD ar putea depune motiune anti-Igas din cauza meciului Petrolul-Steaua Principalul partid de opozitie, PSD, ia in calcul depunerea unei motiuni simple, in parlament, prin care se va cere demisia actualului ministru de Interne, Traian Igas, informatia fiind confirmata, pentru Inpolitics, de catre presedintele Victor Ponta.Motiunea, despre care s-a discutat azi, la nivelul liderilor partidului, ar viza doua puncte, desi, in cazul lui Igas, potrivit lui Victor Ponta, "lista ar fi interminabila":
Aceasta este a treia motiune de cenzura cu care se confrunta Cabinetul condus de premierul Emil Boc pe parcursul anului 2011.
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
google-analytics.com