Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (4.21 secunde)
Pentru aceste considerente, cu unanimitate de voturi, Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea. Decizia se comunica presedintlor celor doua Camere ale Parlamentului si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Traian Basescu nu a promulgat-o si, legea neaparand in Monitorul Oficial, nu-si poate face efectele. In schimb, Basescu se duce la B1TV.
Seful statului arata ca pana in 16 ianuarie 2010 ar trebui dezbatute si aprobate Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru ca acestea sa fie publicate in Monitorul Oficial al Romaniei in intervarul de timp 16-19 ianuarie 2010, cand ar trebui invitata si echipa UE, a Bancii Mondiale si a FMI in Romania.
Numarul maxim de posturi finantat pentru invatamantul preuniversitar de stat va scadea, in 2010, cu 15.000, de la 321.677 in intervalul ianuarie-august, la 306.677, in septembrie-decembrie, potrivit unei ordonante de urgenta, publicate marti in Monitorul Oficial.
"Am sa vin la Institutia Prefectului cand aceasta decizie a executivului va fi publicata si in 'Monitorul Oficial', iar in urma unor evaluari mi se vor trasa atributiuni", a specificat Daniel Moruzi.
Ieri a fost publicata in "Monitorul Oficial" al Romaniei hotararea Guvernului Boc de a-l numi in functia de subprefect pe comisarul Garzii Financiare, Daniel Moruzi.
Ordonanta va intra in vigoare din momentul publicarii in Monitorul Oficial, iar pentru distrugerea stocurilor comerciantii vor avea la dispozitie 10 zile.
In schimb, intrecerea dintre jurnalisti a fost dominata de reporterii "Monitorul", care a obtinut locul I prin fotoreporterul Razvan Politic.
Dupa ce "Monitorul" a prezentat negocierile care se purtau, tranzactia a cazut.OCPI a functionat o vreme in cadrul Directiei Agricole, insa in urma cu circa patru ani institutiile s-au despartit.
Hotararea se comunica ministrului Justitiei si se va publica in Monitorul Oficial", a declarat la finalul votului presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Saptamana trecuta, Birourile Permanente ale celor doua Camere au luat act de decizia Curtii, iar hotararea a fost publicata luni in Monitorul Oficial.
21 mai 1974, casatorit - un copil) a fost editor al cotidianului "Republicanul" si al saptamanalului "Monitorul de Prahova". Timp de 2 ani a fost vicepresedinte UGIR - 1903, asociatie a patronatelor romane care au declarat public ca nu sustin masurile de austeritate initiate de tandemul Basescu-Boc.
Motivarea solutiei va fi prezentata in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Decizia este definitiva si general obligatorie si se comunica Presedintelui Romaniei, presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului si primului-ministru", se arata intr-un comunicat al CCR.
Ordonanta privind finantele publice locale care stabileste numarul maxim de functionari ce pot fi angajati in administratiile locale si judetene a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.
h) din Legea nr.118/2010 privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar, publicata in Monitorul Oficial nr.
"In 20 de zile trebuie sa ne parvina atat organigramele, cat si statele de functii si in 40 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial trebuie terminata reforma in administratie.
Liviu Radasanu, directorul DGASPC a mentionat ca nu il intereseaza numarul sindicatelor si, atat timp cat sunt reprezentative, vor fi invitate la discutii. Liderii sindicatului Impact nu au putut fi contactati de reporterii cotidianului Monitorul de Botosani.
In primul rand, normele de aplicare a noilor prevederi din Codul Fiscal au aparut in Monitorul Oficial la o luna distanta de la publicarea celor dintai, adica pe data de 3 august, dupa cum va amintiti.
188/1999 privind Statutul functionarilor publici, in forma sa actuala republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 365 din 29.05.2007, prevede - in cadrul art.
Ieri la o luna de zile de la aprobarea in sedinta de Guvern, a fost publicata in Monitorul Oficial, Hotararea de Guvern prin care se acorda in total 80 de milioane de lei pentru 959 de unitati scolare din tara.
google-analytics.com