Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (4.39 secunde)
Victor Opaschi a fost numit astazi, prin decizie a primului ministru Victor Ponta, secretar de stat la Ministerul Culturii si Patrimoniului National, informeaza executivul, decizia urmand sa fie publicata in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn.Victor Opaschi a fost mai bine de noua ani consilier al presedintelui Ion Iliescu, la Palatul Cotroceni, la departamentul de politica interna al Administratiei Prezidentiale.Astfel, in perioada 1992-1996, cat si in perioada 2000-2004, Opaschi a ocupat postul de consilier de stat pentru cultura si culte.Tot azi, premierul Victor Ponta a semnat urmatoarele numiri in functie:
- Gheorghe Popescu - din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administratiei Fondului pentru Mediu. Deciziile primului-ministru intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.
Aceasta hotarare intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial". Deci, prin aceasta formulare, Parlamentul este scos din ecuatie, este redus la o forma fara continut, de vreme ce Presedintele Romaniei poate mandata premierul sa participe la unele reuniuni ale Consiliului European.
Argumentatia retinuta in motivarea solutiei pronuntate de Curtea Constitutionala va fi prezentata in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Argumentatia retinuta in motivarea solutiei pronuntate de Curtea Constitutionala va fi prezentata in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Cei care sustineau asta, habar n-aveau ca o decizie a Curtii Constitutionale devine general obligatorie numai dupa ce este publicata in Monitorul Oficial.
Chelaru a aratat ca, in opinia sa, se va lua o decizie marti, daca motivarea Curtii va fi publicata in Monitorul Oficial.
Plus cei 30 de cetateni indignati si vigilenti care l-au reclamat pe Ponta ca s-a dus la Bruxelles (cu toate ca decizia CC nu este inca operabila SI NU pentru ca Monitorul Oficial este acum in subordinea lui Ponta, ci pentru ca CC nu si-a motivat inca decizia si deci nu se poate publica in MO).
Argumentatiile retinute in motivarea solutiei pronuntate de Plenul Curtii Constitutionale vor fi prezentate in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
M-a intrebat daca s-au restabilit conditiile in care functioneaza Monitorul Oficial. Am spus nu, e la Guvern in continuare. E reglementata in Constitutie procedura de suspendare?
Dar prin Monitorul Oficial, prin inversarea ordinii din MO nu au mai putut fi judecate inlocuirea lui Vasile Blaga, etc.
14/2003 a partidelor politice (publicata in Monitorul Oficial nr. 25 din 17 ianuarie 2003). Iata ce spune legea : CAPITOLUL I Dispozitii generale Art.
Noul comunicat al CCR transmis azi spre publicare la Monitorul Oficial si care modifica decizia comunicata anterior nu poate fi decat un fals.
Si cand te gandesti ca era gata sa propun pastrarea compozitiei Curtii Constitutionale pentru inca o legislatura! P.S. Pe ce baza a fost publicat falsul de la CCR in Monitorul Oficial?
Despre erata solicitata luni de catre conducerea Curtii Constitutionale in sensul indreptarii deciziei publicate in Monitorul Oficial, judecatorul Tudorel Toader spune ca a aflat din presa, la fel ca si despre sesizarea Comisiei de la Venetia.
Curtea Constitutionala a constatat, in hotararea adoptata marti, ca procedura de organizare a referendumului a fost respectata, ca nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil si mentioneaza ca la data publicarii deciziei in Monitorul Oficial Traian Basescu isi reia atributiile.
Monitorul de Suceava: Gavril Mirza: Nu voi avea liniste pana cand nu voi rezolva problema terenurilor de sub luciu de apa (Autor:
Ca una decide Guvernul si alta apare in Monitorul Oficial? Ca...ma rog, completati si voi pe linia punctata. Coabitarea nu are nicio vina in afacerea asta.
• Nu cunosc, nu am vazut o forma a acestui act in Monitorul Oficial sau pe vreun site, dar noi liberalii nu putem accepta o lege care risca sa afecteze independenta presei sau sa supuna unele institutii amenintarilor, sa nu spun mai mult.
10 din 31 iulie 1990, promulgata de presedintele Ion Iliescu si publicata in Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptata ca zi nationala si sarbatoare publica in Romania.
google-analytics.com