Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (6.19 secunde)
Intra in vigoare la 60 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial al legii - Prin prevederile acestei legi va fi foarte dificil de acum ca un om sa fie arestat si dupa aceea sa inceapa culegerea de probe.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare.
In ciuda faptului ca nu este platit, Ciobotea vine zilnic la serviciu, intra in birou si se pune la curent cu legile publicate in Monitorul Oficial, pentru ca asa i-ar fi spus prefectul, dupa cum sustine el.
Argumentatia retinuta in motivarea solutiei pronuntate de Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei va fi prezentata in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Opozitia se face in termen de 30 de zile de la data publicarii proiectului de fuziune sau divizare in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a.
"Asa cum a statuat Curtea in jurisprudenta sa, respectiv prin Decizia 1557 din 18 noiembrie 2009, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, 40 din 19 ianuarie 2010, la aceasta modalitate simplificata de legiferare (prin asumarea raspunderii de catre Executiv -n.r.) trebuie sa se ajunga in extremis, atunci cand adoptarea proiectului de lege in procedura obisnuita sau in procedura de urgenta nu mai este posibila ori atunci cand structura politica a Parlamentului nu permite adoptarea proiectului de lege in procedura uzuala sau de urgenta", se arata in motivarea CCR.
Subprefectul de Dolj, Cristian Sovaila, si-a pierdut postul ca efect al unei hotarari de guvern publicate ieri in Monitorul Oficial.
Incepand din ziua in care decizia CCR va fi publicata in Monitorul Oficial, orice deputat poate pleca fara probleme din partidul in care face parte, vointa electoratului care, in afara de persoana, a votat si culoarea politica si mai ales programul sau proiectul politic al respectivului candidat (program/proiect de fapt al partidului care l-a desemnat candidat intr-un colegiu - n.a.) fiind astfel calcata in picioare.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a intrunit azi in prima sedinta dupa regulamentul nou, votat ieri de plen si publicat deja in Monitorul Oficial, care permite adoptarea unor decizii in absenta cvorumului de sedinta.
Probabil ca o "solutie" ideala pentru actuala putere ar fi aceea ca legile sa fie adoptate la Palatul Cotroceni, trimise direct guvernului spre aplicare, iar Parlamentul doar sa ia act de ele, din Monitorul Oficial.
dupa aparitia in monitorul oficial a legii trebuie sa mai elaboreze inca o ordonanta si o multime de alte acte ca sa corecteze greselile legislative care ii fusesera aratate de parlamentari la vremea respectiva;
150/2011, publicata in Monitorul Oficial 150. Noile norme modifica retroactiv anumite aspecte din Codul Fiscal. Este reglementata tardiv situatia firmelor care au platit anul trecut impozitul minim.
Prevederile ordonantei de urgenta vor intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, iar procedura de aplicare a ordonantei va fi aprobata in termen de 10 zile de la aceasta data.
Monitorul de Vaslui informeaza : O activitate bogata O alta tema a conferintei de ieri a senatoarei PSD de Vaslui Doina Silistru a vizat activitatea legislative desfasurate in perioada 1 februarie-29 iunie.
Decontarea de catre autoritatile statului a medicamentelor se face pe baza Contractului Cadru, asumat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si de Ministerul Sanatatii si publicat in Monitorul Oficial, avand valoare de reglementare legala.
Cele doua decizii, semnate de Roberta Anastase si, respectiv, de Mircea Goeana, au fost publicate in Monitorul Oficial. Conform Constitutiei, Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc in doua sesiuni ordinare pe an.
Taxa clawback a fost adoptata in cadrul Sedintei de Guvern din data de 21 septembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial din 26 septembrie si a intrat in vigoare incepand cu data de 1 octombrie 2011.
10 din 31 iulie 1990, promulgata de presedintele Ion Iliescu si publicata in Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, fiind o sarbatoare publica a Romaniei.
La sedinta comisiei au fost prezenti reprezentanti ai Guvernului, CSM, Avocatul Poporului, Administratia Prezidentiala, Consiliul Legislativ si Monitorul Oficial.
"Incepand cu data de astazi, 14 mai a.c., prin Decizia primului-ministru, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
google-analytics.com