Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (2.94 secunde)
Deci nu mai sunt ambasador in Danemarca din momentul in care se va publica in Monitorul Oficial", a explicat el.
Liderul PDL a completat ca democrat-liberalii nu au vorbit pana acum nici cu presedintele Traian Basescu si ca vor incepe negocierile cu alte formatiuni dupa anuntarea rezultatelor alegerilor in Monitorul Oficial.
94 din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 365 din 29.05.2007, prevede situatiiile in care raportul de serviciu al functionarilor publici „se suspenda de drept“.
120 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial. În functie de acest inventar, proiectele pentru reabilitarea termica vor putea fi intocmite pe tipuri de blocuri, si nu pentru fiecare.
Mai putini bani pentru primarii lenesi "Conform legii, in 45 de zile de la publicarea bugetului de stat in Monitorul Oficial, localitatile trebuie sa aiba buget, implicit si consiliul judetean.
"Mircea Geoana si vicepremierul Dan Nica ne-au promis ca ordonanta de guvern prin care AVAS se va ocupa de privatizare va aparea in Monitorul Oficial", spunea liderul sindical, Victor Peta.
Ca si cand n-ar avea acces la Monitorul Oficial sau la alte publicatii de profil, la internet in general, ori la procedurile utilizate zi de zi in administratia publica si de parca le-ar fi interzis sa mearga in oras pentru a intelege cum ii pot ajuta pe craioveni, alesii locali au nevoie de ajutor.
Astfel, deciziile publicate marti in Monitorul Oficial stabilesc judetele unde inspectorii isi vor desfasura activitatea si ministerele in a caror sfera de competenta se incadreaza activitatea lor.
213/2009, publicata in Monitorul Oficial (MO) nr. 159 din 16 martie a. c. , suprafata totala de teren expropiat reprezinta 1.
213/2009, publicata in Monitorul Oficial (MO) nr. 159 din 16 martie a. c. , suprafata totala de teren expropiat reprezinta 1.
Cazuri precum cel de la Simnic, statiune ce a fost decimata de fosta conducere a Prefecturii Dolj, se vor transforma automat in ani grei de puscarie.Dupa ani de cazna prin comisiile de specialitate din parlament, Legea cercetarii a fost in cele din urma publicata in Monitorul Oficial pe 30 martie, dupa ce a fost promulgata de presedintele Traian Basescu.
Decizia Guvernului vine la o saptamana dupa adoptarea de catre Ministerul de Finante a normelor referitoare la autorizarea functionarii unitatilor emitente de tichete de vacanta, publicate in 25 martie in Monitorul Oficial.
Trebuie precizat ca daca ordonanta nu este publicata in Monitorul Oficial, Directia Apelor Dobrogea Litoral va organiza licitatii pentru sectoarele de plaja ramase fara administrator.
Decizia primului-ministru privind eliberarea lui Emilian Cutean din functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie a fost publicata, aseara, in Monitorul Oficial.
La masina de politie, Nedelcu i-a aratat soferului autoturismului Jaguar pe monitorul radarului ca circula cu 96 km/h fara sa poarte centura si vorbea la mobil.
Urmand procedurile legale, astept raspunsul primului ministru legat de perioada pe care trebuie sa o mai petrec la minister, pana cand hotararea va fi in Monitorul Oficial", a declarat Bellu.
Premierul Emil Boc a semnat decizia privind eliberarea lui Octavian Bellu din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, aceasta fiind publicata, astazi, in Monitorul Oficial.
Hotararea Parlamentului de infiintare a acestei comisii a aparut astazi in Monitorul Oficial. Presedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban, a afirmat ca ii va convoca pe deputati in cursul zilei de marti.
Hotararea respectiva a fost aprobata de guvern la sfarsitul lunii mai si a fost publicata in Monitorul Oficial pe 29 iunie.
Edilul a prezentat documentatia tehnica a licitatiei, Monitorul Oficial in care a fost publicata aceasta, precum si un extras de pe pagina de internet a achizitiilor publice SEAP.
google-analytics.com