Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (3.04 secunde)
Ministrul Afacerilor Interne a mentionat ca, prin Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, se va asigura achizitionarea hartiei necesare pentru tiparirea celor 20.745.068 de buletine de vot, de catre Regia Autonoma Monitorul Oficial.
Numirea a fost facuta de premierul Dacian Ciolos si a fost publicata in Monitorul Oficial. - Am acceptat propunerea ministrului Costin Borc si incep cu incredere activitatea in Minister.
382 din 28 septembrie 2004, privind instituirea Zilei Marinei Romane si a Aviatiei, publicata in Monitorul Oficial partea I, nr.
In aceeasi orientare generala, am perceput, cel putin la momentul initial, publicarea in Monitorul Oficial, din 12 august 2016, a Ordinului ministrului afacerilor externe nr.
- In caz ca aceste legi nu vor fi publicate in Monitorul Oficial, am gasit procedura ca in prima luna a anului viitor aceste legi sa fie adoptate.
Daca nu vor fi publicate in Monitorul Oficial, am gasit procedurile legale ca sa fie adoptate in prima luna a anului viitor.
Credincios angajamentului meu de a ramine, ca Istoric al clipei, simplu cronicar al Razboiului civil politic din aceste zile, fie si pentru ca am demult virsta raminerii la vatra (culmea, pe mine nu m-a facut Gabriel Oprea, ca pe Codruta Kovesi, colonel prin publicarea in Monitorul Oficial) in numarul anterior al cristoiublog.ro am incercat sa dibuiesc scopul uriasei operatiuni declansate Binomul Klaus Iohannis - Sistem.
Decizia de numire intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial, se arata in comunicatul Guvernului. Numirea vine dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca a cerut revocarea lui Ionut Misa din functia de sef al ANAF.
Deocamdata insa, seful AVAS a spus ca nu sunt semne de alarmare cu privire la posibilitatea reprivatizarii si a repetat ca Autoritatea inca asteapta ca Landini sa preia Tractorul in termen de maximum 15 zile de la data publicarii in "Monitorul Oficial" a legii de aprobare a ordonantei referitoare la privatizarea uzinei.
De altfel, AVAS va astepta ca Landini sa preia "Tractorul" in maximum 15 zile de la aparitia in "Monitorul Oficial" a legii care sterge datoriile uzinei Tractorul si care acorda totodata facilitati cumparatorilor de tractoare si valideaza un schimb de actiuni intre SIF Transilvania si Autoritatea de Valorificare.
De exemplu, sefii de la Institutul National al Lemnului au fost primii care au aflat din "Monitorul Oficial" ca vor fi privatizati, desi ei stiau inca de anul trecut ca vor trece in subordinea Ministerului Economiei si Comertului.
Programul se va aplica incepind cu data publicarii in Monitorul Oficial a actului normativ si se incheie la data de 1 iulie 2005.
Prin recentele norme pulblicate in “Monitorul Oficial“ s-a clarificat si procedura de facturare pentru livrarile de gaz petrolier lichefiat efectuate de catre distribuitorii autorizati.
Actul de privatizare urmeaza sa fie aprobat si publicat in “Monitorul Oficial“ pana la sfarsitul acestui an, a mai spus Ursache.
Legea nr.570/2004 privind unele masuri pentru privatizarea societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice "Electrica Dobrogea” SA si "Electrica Banat” SA, actul normativ intrand in vigoare incepand cu data de 15 decembrie a.c., odata cu publicarea sa in Monitorul Oficial.
Potrivit liderului de sindicat de pe platforma, Gheorghe Apostu, citat de “Monitorul Expres de Brasov“, “Mircea Ursache (presedintele AVAS - n.red.) s-a hazardat cand a afirmat ca se va face privatizarea in acest an“.
Normele privind cotele procentuale, precum si Ordinul de aplicare a acestora au fost trimise spre publicare la “Monitorul Oficial“.
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
Actul normativ care modifica Regulamentul valutar si prin care este permis accesul neingradit al rezidentilor si nerezidentilor pe piata valutara a fost publicat, marti, in Monitorul Oficial, a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.
Cu cei care nu vor fi gasiti la sediul social declarat va fi intocmita o lista, care va fi publicata in "Monitorul Oficial " si pe pagina web a ANAF.
google-analytics.com