Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD.
Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat. El a fost ales senator intr-un colegiu din judetul Prahova. Badescu este membru in Comisia pentru agricultura din Senat si in Comisia pentru cercetarea abuzurilor.
Potrivit lui Badescu, principalul motiv care l-a determinat sa demisioneze din PD-L a fost faptul ca nu sustine programul anticriza al Guvernului Boc.
"Pentru ca nu sustin programul anticriza al Guvernului Boc imi anunt demisia din PD-L. De acum voi activa din cadrul grupului PSD", a declarat Badescu.
Pana sa devina senator, Iulian Badescu (n. 21 mai 1974, casatorit - un copil) a fost editor al cotidianului "Republicanul" si al saptamanalului "Monitorul de Prahova". Timp de 2 ani a fost vicepresedinte UGIR - 1903, asociatie a patronatelor romane care au declarat public ca nu sustin masurile de austeritate initiate de tandemul Basescu-Boc.