Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (3.25 secunde)
Condamnata la o inregimentare politica, Agerpres a trecut in mainele unui apropiat al premierului Victor Ponta INTERVIU. ... " In redactie cred ca imi va folosi experienta dobandită in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist.
Intr-o perioada cand peste tot se discuta de High Definiton, porturi de mare viteza HDMI sau DVI, protocoale HDCP, iar lista poate continua, Samsung decide sa mai introduca o metoda de conectare a monitoarelor la calcualtor.
Philips a prezentat un monitor LCD care poate afisa imagini 3D fara a necesita utilizarea vreunei perechi de ochelari speciali. Tehnologie asemanatoare exista de ceva timp, insa Philips nu a fost atrasa de acest segment pana acum.
Cum sa-ti protejezi ochii de ecranele monitoarelor, telefoanelor si tabletelor Monitoarele calculatoarelor si laptopurilor, dar si ecranele tabletelor si telefoanelor au un impact negativ asupra sanatatii ochilor. Protejeaza-i inainte de a fi prea tarziu! La inceput au fost calculatoarele desktop, in fata carora ne petreceam cateva ore pe zi.
Cum sa-ti protejezi ochii de ecranele monitoarelor, telefoanelor si tabletelor Monitoarele calculatoarelor si laptopurilor, dar si ecranele tabletelor si telefoanelor au un impact negativ asupra sanatatii ochilor. Protejeaza-i inainte de a fi prea tarziu! La inceput au fost calculatoarele desktop, in fata carora ne petreceam cateva ore pe zi.
Ce conditii trebuie intrunite George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu. "Exista un memoriu in acest sens.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Guvernul a aprobat o hotarare privind trecerea unei parti din Palatul Parlamentului in administrarea Ministerului Justitiei Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei hotarari a Executivului publicata marti in Monitorul Oficial.
Exista momente cind meseria asta de ziarist iti da si satisfactii, marunte, neimportante la prima vedere, dar care te fac sa iti dai seama cum te priveste lumea, in urma unui fapt nesemnificativ.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
Si pentru a crea senzatia romanilor ca ar mai avea o sansa s-a anuntat data de 15 decembrie pentru introducerea ei.
203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie.
Ai masina mai veche de 12 ani? ... Noua lege privind ITP Proprietarii de masini vechi primesc o veste proasta in 2018. O noua lege care ii va afecta pe toti a aparut in Monitorul Oficial, efectele acesteia intrand in vigoare pe 20 mai, potrivit bugetul.ro.
Guvernul incearca din nou sa vina in sprijinul bolnavilor. Dupa ce casele de sanatate au primit mai multi bani pentru compensate, acum medicii au permisiunea de a prescrie mai multe medicamente pe o reteta.
Ieri a fost publicata in "Monitorul Oficial" al Romaniei hotararea Guvernului Boc de a-l numi in functia de subprefect pe comisarul Garzii Financiare, Daniel Moruzi.
Sarbatorita in fiecare an pe 25 martie, Ziua Politiei a fost marcata la Botosani printr-o serie de manifestari cultural-sportive care au debutat inca de saptamana trecuta. Actiunile au continuat ieri pe poligonul militar de la marginea municipiului, unde Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) a organizat un concurs de tir.
Botosanenii care au masini vechi si vor sa isi cumpere altele noi vor fi ajutati de stat sa-si indeplineasca visul.
Compania UPC Romania a fuzionat prin absorbtie, in luna octombrie, cu Electron M.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital.
google-analytics.com