Philips a prezentat un monitor LCD care poate afisa imagini 3D fara a necesita utilizarea vreunei perechi de ochelari speciali. Tehnologie asemanatoare exista de ceva timp, insa Philips nu a fost atrasa de acest segment pana acum. Totusi, prea mare interes din partea utilizatorilor finali nu exista, datorita aplicatiilor speciale cu care lucreaza, insa poate reprezenta o metoda eficienta de a-ti face reclama.

In august, anul acesta, isi vor face aparitia pe piata cele doua monitoare de 20" bazate pe tehnologie 3D WOWvx: 20-3D2W04 (varianta de birou) si 20-3D2W01 (un model montabil in diferite rame). Asa cum declara si Philips, monitoarele de acest gen pot fi folosite in cazinouri sau in locuri publice pentru atragerea clientilor sau pentru oferirea de diverse informatii utile.

Tehnologic vorbind, este nevoie de aplicatii speciale pentru crearea imaginilor 3D, dar monitorul poate functiona si ca unul normal. Conectarea la calculator se face prin port DVI, intalnit la majoritatea placilor video, iar monitorul se prezinta in format standard 4:3.