Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (4.48 secunde)
Societatea de constructii Tehnic Asist acuza o firma de asigurari de incalcarea contractului pentru modernizarea drumului Lozna-Dersca-Mihaileni.
Creditorii societatii Euro Business solicita nu mai putin de 40 de milioane de lei. Societatea a intrat in insolventa in primavara acestui an, iar dupa ce a fost numit un lichidator judiciar, care a fost ulterior schimbat, s-a intocmit tabelul creditorilor.
Notarul public Reta Anitei, sau avocatii dumneaei, ne-a trimis prin fax o plingere de dare in judecata pe care a notat ca-i de fapt un proiect.
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
L-am auzit zilele trecute pe deputatul Radu Dragus raspunzindu-le colegilor de breasla cumva retoric cind i s-a cerut o declaratie privitoare la datoriile de milioane bune de lei vechi pe care le are la asociatie.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu. Atentia liderilor locali se indreapta acum spre posturile de prefect “refuzate“ de PUR.
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Fostul senator Dinu Secrieru pare sa fi devenit favorit pentru ocuparea functiei de prefect al judetului. Simbata s-a intrunit biroul permanent judetean al PNL pentru a discuta inlocuirea demisionarului Ion Diaconu, iar in urma rezultatului votului intern ex-parlamentarul a intrunit cele mai multe sufragii.
Organizatia judeteana a formatiunii se afla intr-o situatie speciala, fiind monitorizata de doi reprezentanti desemnati de la centru, Gheorghe Falca si Gheorghe Flutur, dupa ce Catalin Flutur si-a dat demisia din functia de presedinte.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Municipalitatea botosaneana premiata la Forumul Regional de Investitii Nord-Est Romania. Editia a VII-a a forumului a fost organizata la Iasi, in perioada 4-5 noiembrie, prilej cu care municipiul Botosani a primit distinctia "Un parteneriat de succes".
Organizatia PDL Botosani l-a exclus din partid pe Marian Verenciuc. Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PDL Botosani, Marian verenciuc, a fost dat afara din partid. Asta dupa ce acesta a fost trimis in judecata pentru ca ar fi trimis fete in Grecia, la prostitutie.
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Social-democratii au decis sa ia in calcul introducerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, in cazul in care Puterea nu se intoarce la „agenda reala“ a tarii. ... ca incearca sa instaureze o „dictatura portocalie“ in administratie, precizand ca ii vor denunta abuzurile.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
O multime de lideri ai Aliantei D.A. au fost, se pare, reclamati la Parchetul National Anticoruptie (PNA) inainte ca acesta sa fie reorganizat in Departamentul National Anticoruptie in cadrul Ministerului Public.
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. ... Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
google-analytics.com