Triplarea taxei auto a fost premeditata. Cu saptamani, poate luni inainte. Si pentru a crea senzatia romanilor ca ar mai avea o sansa s-a anuntat data de 15 decembrie pentru introducerea ei. Unii au avut incredere si si-au spus ca au timp s-o platesaca pe cea veche, dar astazi, 9 decembrie, s-au trezit ca la ghisee li se cere de 3 ori mai multi bani. In plus, si cei care au platit taxa luni, 8 decembrie, vor fi rechemati pentru a o plati pe cea noua. Administratiile financiare vor recalculataxa pe poluare auto din nou pentru dosarele analizate luni, dupa noua formula, pentru ca ordonanta a intrat in vigoare la data publicarii ei in Monitorul Oficial.
Totul a fost premeditat si calculat pana in cele mai mici amanunte. Dovada este faptul ca administratiile financiare au primit marti dimineata noul software-ul prin care este calculata taxa, precum ti Monitorul Oficial in care este publicata ordonanta. Cand s-a mai miscat vreodata Guvernul atat de repede, incat in 5 zile, din care doar 3 lucratoare, totul sa fie bine pus la punct?
Meschini si ipocriti, guvernantii lui Tariceanu au asteptat sa treaca alegerile, sa obtina mandate prin redistribuire cu minimul din voturi, ca apoi sa aiba grija de afacerile lor. Acum pot trece linistiti in opozitie, si-au vazut sacii in caruta! Nu le doresc decat ca romanii sa fie mai inventivi decat ei si sa gaseasca metode de a ocoli platirea enormei taxe si de a le strica planurile!