Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (3.38 secunde)
Bucurestenii si nu numai au avut ocazia sa guste si sa cumpere de la targul de la MTR produse traditionale din zona Moldovei, Botosani, precum:
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu:
Vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani ca exista un triunghi al complicitatii intre PNL, PSD si PC, singura solutie viabila pentru tara fiind alegerile anticipate.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. Vasile Blaga, secretarul general al PD, numeste aceasta actiune una "de revigorare" a filialelor.
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, la o intalnire cu autoritatile locale la Botosani, ca daca fratele sau mai intra intr-o firma dubioasa s-ar putea sa nu mai candideze.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro. ... "In politica e atat de simplu", a adaugat Mitrea.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Intreg sistemul bugetar botosanean este presarat cu experimente bugetare care mai de care mai nefolositoare, care au privat beneficiarii de investitii care sa le vina realmente in ajutor, insa care au adus comisioane frumoase in buzunarul celor care le-au ales.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
De Ziua Justitiei, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a felicitat mai multi magistrati, patru dintre acestia fiind botosaneni. Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
Excluderea senatorului Liviu Campanu din UNPR, ca urmare a votului pentru motiunea de cenzura, a inceput sa faca valuri la Botosani.
Dorohoianul Ioan Domonco, cel care a candidat la presedintia nationala a PSD, este de ieri liderul interimar al organizatiei judetene a UNPR. Numirea sa a fost confirmata ieri si de Constantin Contac, unul din politicienii doriti de la centru pentru a prelua conducerea UNPR Botosani.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
Localele pot modifica raportul de forte in Parlament.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declarative politica intitulata "Fiind impotriva votului din 2012, aliantele locale dintre PNL si PDL reprezinta o tradare pe fata a romanilor!", pe care o puteti citi in continuare.
Considerata la lansare cea mai sigura bancnota din Romania, bancnota de un milion de lei a inceput sa fie deja falsificata.
google-analytics.com