Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (3.16 secunde)
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICIa sustinut o declaratie politica intitulata "Masurile fiscale si economice pentru zonele subdezvoltate trebuie sa reprezinte o prioritate pentru Guvern" , pe care o puteti citi in continuare. Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... referendumul constitutional se poate tine in paralel cu turul II al prezidenialelor. Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Imparatie fara imparat!" pe care o puteti citi in continuare.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania. BOTOSANI:
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Peste o saptamina, Monitorul va implini 10 ani de cind apare la Botosani. Atunci se va termina si promotia in urma caruia un cititor botosanean va fi mai bogat cu o suta de milioane de lei vechi, iar alti zece botosaneni vor schimba televizoarele cu altele noi.
Dintotdeauna in orice tara, colectivitate, grup de oameni, au fost unii mai egali decit altii. ... Botosaniul este, evident, defavorizat la toate categoriile de la lucrurile simple si pina la cele mai complicate.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Un deputat PNL se razvrateste impotriva dezinteresului manifestat de membrii Executivului la adresa problemelor din teritoriu, in timp ce un alt deputat social-democrat sustine necesitatea organizarii unui Congres extraordinar pentru schimbarea actualei echipe de conducere.
Sintem din nou in campanie electorala si iarasi ploua cu promisiuni. Au trecut 15 ani de la revolutie, cinci alegeri generale, tot atitea locale, insa partidele intirzie sa isi schimbe fundamental modul de a cistiga voturile oamenilor.
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Potrivit MAI, organizarea simultana ar reduce cheltuielile la jumatate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. Decizia vine dupa ce Finantele doljene au sesizat la Curtea Constitutionala faptul ca mediului de afaceri îi este împiedicat liberul acces la justitie pentru ca nu poate cunoaste  legislatia în timp real.
Pentru ca am scris de controlul fiscului la Vinalcool, firma dinsului, senatorul Mihai Tabuleac a si afirmat public ca respectivul material de presa a fost "comandat ".
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
In ultimii cinci-sase ani, unul din ziaristii de la Monitorul era poreclit "specialistul in Cuciureanu ". Nu a fost acelasi, s-au mai schimbat in timp, insa cu multa munca si perseverenta, fiecare din ei, a reusit sa scoata la iveala itele si afacerile incilcite ale respectivului.
google-analytics.com