Cautare

1233 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (3.04 secunde)
isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Consilierii liberali si democrati au incercat sa tina ieri o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean (CJ) si sa modifice in parte bugetul propriu al judetului.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Singurul botosanean de-o varsta cu Marea Unire. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Un barbat este unic in judetul Botosani, pentru ca este singura persoana in viata nascuta de Ziua Nationala a Romaniei.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. De-a lungul actualului meu mandat, am depus numeroase diligente, prin mijloacele specifice activitatii de parlamentar, ca salariile din asistenta sociala sa fie majorate, sa indreptam inechitatea sociala in care acest segment al bugetarilor era prins ca intr-o adevarata menghina.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
La Botosani, surpriza a venit pentru ambele forte politice, Alianta si Uniunea, in sensul ca primii au pierdut mai mult decit au sperat iar ceilalti au dobindit diferenta.
Insa interesant in toata cursa asta este declaratia deputatului liberal Cimpanu, care spune ca producatorii de alcool din judet au adunat 100.000 de euro ca sa ii dea la prefect sau la sefii liberali, aici nu am inteles prea bine.
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Ca prin farmec, au inceput sa apara si la noi, la Botosani, companii straine dispuse sa investeasca masiv. In fapt, sintem printre ultimele locuri din tara ramase nevizitate de potentiali investitori.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani. ... Nu a tuturor parcarilor autoturismelor care, pina acum, erau pastrate in spatele blocurilor sau pe strazi, ci numai a celor automobilisti care doresc in mod special sa detina un loc al lor.
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168