Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Imparatie fara imparat!" pe care o puteti citi in continuare.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
"Florin Turcanu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, aduce in atentia opiniei publice faptul ca, in perioada 22 septembrie 2014- 24 noiembrie 2014 se va afla in concediu de odihna. Perioada de concediu de care acesta beneficiaza conform legislatiei in vigoare este aferenta anilor 2013- 2014. Florin Turcanu ii asigura pe toti botosanenii ca aparatul de specialitate al Consiliului Judetean va lucra in continuare pentru bunul mers al judetului si buna functionare a activitatii institutiei", se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean Botosani.
Acest "binemeritat" concediu ii succede celui prezentat pe larg de mass-media nationala, in care acesta, alaturi de familie si consilierii personali, pe banii Consiliului Judetean Botosani si cu masinile institutiei, a petrecut la mare, la asa zise cursuri de administratie, achizitionate la preturi astronomice. Practic, Florin Turcanu petrece la Botosani doar 2-3 zile pe saptamana, dar si atunci doar pentru a incita la scandal, principala sa grija reprezintand-o critica adusa actualului guvern, primului ministru precum si fostilor aliati USL din Botosani.
In slugarnicia care il caracterizeaza, Florin Turcanu si-a luat concediu pentru a-l intampina pe Klaus Iohannis in vizita pe care acesta o efectueaza la Botosani si pentru a se ocupa personal de discreditarea PSD si a lui Victor Ponta, in incercarea disperata de a strange cateva voturi pentru candidatul ACL la presedentie. Acestia sunt oamenii lui Iohannis, cel care viseaza sa ocupe pozitia de presedinte al Romaniei. Nu ne ramane decat sa reflectam inca o data la intelepciunea populara romaneasca: "Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti!"