Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (4.45 secunde)
Moda europeana, in special italiana, isi face simtita prezenta si in cazul asigurarilor CASCO de pe piata romaneasca. Astfel ca, valoarea primelor se va calcula si in functie de caracteristicile conducatorilor auto si vor fi individualizate.
S-a dus "moda" spatiilor comerciale de la parterul blocurilor Indiferent de domeniul de activitate in care-si desfasoara activitatea, comerciantii cauta, pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime, un spatiu cu vad.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
Moda aniversarii cat mai pompoase a zilei de nastere a copiilor a inceput sa se dezvolte si pe la noi.
Tonul in moda depunerii de proiecte si documentatii a fost dat in aceasta vara de Ordonanta de Guvern nr. 7/2006 pentru care primarii s-au mobilizat si s-au luat chiar la intrecere.
Articolele de imbracaminte si incaltaminte la care craiovenii au visat in timpul verii cu privirea tinta asupra vitrinelor aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Care este moda Cele mai cautate flori sunt trandafirii. Cele mai excentrice sunt nufarul, calele, antharium sau bird of paradise.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. Acest sistem, prin care se produce in acelasi timp energie termica si electrica, conduce la cheltuieli mai mici de incalzire si nu numai.
Tot cu aceasta ocazie, in cursul serii, va avea loc un "regal" scenografic si coregrafic - o prezentare de moda, la care vor particpa 50 de top modele in tinute de seara si in rochii pentru Revelion, alaturi de momente artistice.
Moda petrecerilor private prinde din ce in ce mai bine in Craiova. Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare.
Epoca blocurilor de birouri s-a incheiat Reprezentantii institutului de consultanta imobiliara SGA Romania sustin ca "epoca blocurilor de birouri si-a incheiat perioada ei de moda si aceasta piata se aseaza in datele ei firesti.
Pe de alta parte, vorbind despre abuzurile comisarilor reclamate de Chitoiu, seful Garzii Constanta crede ca mare parte dintre acestea nu sunt intemeiate, de regula fiind vorba de sesizari ale celor care se cred persecutati politic, o adevarata moda a afaceristilor verosi.
De altfel, turismul cultural a devenit o moda mondiala in ultimii ani. Potrivit rapotului Euromonitor International, solicitarea pentru astfel de destinatii a crescut cu 50%.
A mai avut loc si o prezentare de moda. "Aceasta prezentare subliniaza perfect conceptul GTC ca fiind o noua interpretare a brandului Opel", a explicat Alain Visser, director de marketing executiv Opel Europa.
incepand cu ora 11.00 sa se bucure la Hotelul "Bavaria Blu" si de o prezentare de moda cu multe surprize pregatite de organizatori, a adaugat Juganaru.
In 1991, cind inflatia depasea 200%, cecurile de 5.000 de lei, la mare moda in rindul populatiei, au ramas doar cu valoarea simbolica, la fel ca si obligatiunile cu valori de 200 de lei, pe care CEC le emitea.
Trebuie sa urmezi trendul si sa fii în pas cu moda si cu noile produse“, a declarat Adriana Cojocaru.
Profit si posibilitati Moda impune schimbarea modelelor de încaltaminte, astfel ca trebuie sa tii pasul cu noutatile din domeniu si sa reorientezi productia spre noi modele pentru a fi prezent pe piata cu un produs competitiv.
În a doua jumatate a lunii octombrie 2006, reprezentantii AJOFM Dolj aminteau de mai multe meserii „la moda“ în Dolj.
Faptul ca un curiculum vitae este primul contact al potentialului angajat cu patronul este un lucru binecunoscut. Acesta trebuie sa va puna în evidenta calitatile si reusitele într-o maniera concisa si clara, astfel încât sa-i atrageti atentia viitorului angajator si sa-l convingeti sa va cheme la un interviu.
google-analytics.com