Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.71 secunde)
Paradoxal, UPSC nu si-a creat un discurs in acest sens, nu a declarat razboi coruptiei, asa cum o cere moda politica, nu a anuntat masuri izbavitoare, parand pregatit, mai degraba, pentru un razboi de anduranta, dus de pe baricadele crestin-democratiei ca doctrina europeana dominanta impotriva mentalitatilor autodistructive romanesti.
Un nou scandal in care este implicat presedintele Traian Basescu a fost scos la iveala. Basescu este acuzat ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, sa "ajute" firma Art Constructii a lui Dumitru Bucsaru sa-si recapete peste 110 miliarde de lei de la CFR SA.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
"In ultima vreme, a aparut o noua moda a oamenilor politici care se duc la slujbe religioase pentru a tine discursuri.
Comisarul a declarat ca intentioneaza sa isi deschida in curand un blog, care este "la moda si un mijloc util pentru comunicare", si o camera de discutii cu tinerii.
Restul deputatilor si senatorilor din Constanta au reusit sa se tina departe de dosarele penale si chiar si de simplele acuzatii, atat de la moda in politica romaneasca.
Un fotomodel cunoscut la prezentarile de moda din Bucuresti, in timpul liber si membru PD, si-a aratat admiratia pentru presedintele Basescu si a adaugat, poetic, influentata de atmosfera de pe Litoral, ca "aceasta seara trebuie inchisa intr-o scoica si pastrata ca amintire toata viata".
Cum moda sondajului este litera de lege in Romania lui 2008, reprezentantii galateni ai Partidului Democrat-Liberal au demarat si ei sondaje interne, insa au chestionat si o mare parte din media galateana.
Astfel, parca dupa moda impusa de membrii BEM Constanta, din primul tur - cand au fost nevoiti sa astepte cateva ore sosirea presedintei unei sectii de votare - si reprezentantii BEJ au asteptat peste 2 ore sosirea buletinelor de vot de la Cernavoda.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Creatoarea de moda Oana Mizil va candida intr-un colegiu nominal din sectorul 5, in timp ce Luminita Anghel va primi si ea un colegiu in Bucuresti, dar neeligibil.
„Dintre dosarele care zaceau pe unde spuneti dumneavoastra, cu siguranta ca o buna parte din cele cu parcurile sunt ale noastre, pentru ca s-au dat cum s-au dat, pe culorile care erau la moda atunci“, a spus Prioteasa.
“Mie imi place foarte mult matematica, am terminat ingineria mecanica pentru ca era la moda. In mod sigur vin la conducerea Directiei de Statistica.
Dezorganizata, cu institutii fara autoritate, cu institutii asediate, cu o Justitie mai politizata ca oricand, cu oamenii saraci care nu isi pot gasi un sprijin in presedinte, cu profesori care sunt ridiculizati pentru ca "smecheria" a devenit o moda, cu oamenii de afaceri defaimati pentru ca nu sustin pe cine trebuie s.
Moda masteratelor a cuprins si primarii constanteni - si asta de cativa ani buni, asa incat tot mai multe persoane isi completeaza studiile la universitatile din tara, imbogatindu-si astfel CV-ul cu inca o diploma.
La randul sau, seful de campanie la municipiu, Andrian Mihei (foto), tinut sa remarce ca, daca in 2004, sloganul la moda era "sa traiti bine", acum acesta poate fi foarte bine schimbat in "sincere regrete", pentru ca PDL si PSD reunesc 4 trandafiri, un numar par de flori, cum se obisnuieste la inmormantari, mai ales ca cele doua partide au devenit groparii economiei romanesti.
Nascuta pe 24 aprilie 1980 la Constanta, Elena a avut parte de o adolescenta aurita la Bucuresti, remarcandu-se rapid la paradele de moda gratie siluetei si fetisoarei sale de "papusa Barbie" in varianta bruneta.
Desi nu am astfel de aptitudini, iubirea e reciproca pentru ca acum e la moda si intre barbati", a declarat, pentru pentru "Replica" de Constanta, Mugurel Mitrana, primarul comunei 23 August.
La moda este criza, scrie analistul. Totul sta sub semnul crizei. Criza face si desface, justifica si argumenteaza orice decizie si orice actiune intreprinsa in spatiul public.
Intre partenerii de coalitie este la moda comunicarea prin mesaje publicate in presa. Astfel, Serviciul de Comunicare al PD-L a remis presei un comunicat referitor la neintelegerile existente intre PD-L si PSD in privinta programului de guvernare.
google-analytics.com