Moda aniversarii cat mai pompoase a zilei de nastere a copiilor a inceput sa se dezvolte si pe la noi. Astfel, o noua afacere a prins contur in Constanta. Ideea de baza a acesteia o reprezinta asigurarea de servicii, inclusiv o locatie, pentru parintii care doresc sa ofere o aniversare de neuitat copiilor. Acest lucru inseamna baloane, clovni si gustari. Preturile practicate de aceste "restaurante" pentru copii sunt foarte accesibile, existand mai multe variante de petreceri, pentru orice buzunar. Mai mult, parintii care au treaba in oras si nu au cu cine sa-si lase copiii, ii pot lasa in aceste locuri, pentru o jumatate de ora sau mai mult.
Clubul "Scooby Doo" este o locatie special amenajata pentru copiii care vor sa-si aniverseze ziua de nastere la fel ca oamenii mari, intr-o sala de petreceri. Deschis numai de doua saptamani, clubul situat pe bulevardul I.C. Bratianu, a organizat deja doua aniversari, micii clienti declarandu-se foarte multumiti la sfarsitul petrecerii. "Avand in vedere ca nu am deschis decat de doua saptamani a trebuit sa promovam cumva acest local, asa ca am facut mai multe pliante pe care le-am impartit prin parcuri", a declarat una dintre angajatele clubului, Andreea Cazan, de 20 de ani. Clubul "Scooby Doo", este dotat cu o sala de petreceri, in care se servesc gustarile, si cu un loc de joaca, pentru ca micii clienti sa aiba unde sa-si consume energia. Pentru parintii care vor sa-si aniverseze copiii intr-o locatie deosebita, clubul pune la dispozitie trei variante de organizare a petrecerii, in functie de bugetul de care acestia dispun. Astfel, prima si cea mai ieftina varianta costa cate 20 RON pentru fiecare copil participant, copiilor punandu-li-se la dispozitie sala de petreceri cu locul de joaca timp de trei ore. Pentru a doua varianta parintii vor trebui sa scoata din buzunare cate 35 RON pe copil, insa in afara de sala de petreceri si locul de joaca micii invitati vor beneficia si de divertisment, mai exact un clovn profesionist care-i va distra timp de o ora si de un meniu la alegere.

Sase cluburi pentru prichindei in Constanta

Apoi, a treia si cea mai scumpa varianta pentru care se poate opta presupune, doua ore de divertisment, in loc de una, tort, sampanie pentru copii, invitatii si baloane cu heliu. Acestea ar fi variantele standard oferite de clubul "Scooby Doo", insa mai pot fi solicitate, optional, si decoratiuni cu baloane, confeti si filmari video. Pentru parintii care vor sa fie sigurti ca vor rupe gura targului cu petrecerea aniversara a copilului lor, in schimbul unui tarif suplimentar de 75 RON pot beneficia de inca un clovn, de jocuri interactive, concursuri, karaoke, picturi pe fata si multe alte surprize. Si parintii care participa la eveniment pot consuma cate ceva, fie numai de la minibarul clubului, fie pot opta si pentru un meniu constand dintr-o pizza, un suc si o cafea, in schimbul a numai 20 RON. In ceea ce priveste rezervarile, acestea se fac cu minim 14 zile inainte, percepandu-se un avans de 50%, in caz de anulare acest avans putand fi returnat, insa numai daca anuntul se face cu sapte zile inainte de data stabilita. Clubul "Scooby Doo" isi mai ofera serviciile si parintilor care au de rezolvat anumite probleme, dar nu au in grija cui sa lase copilul. "Copiii pot fi lasati la noi chiar si pentru jumatate de ora. Noi avem grija de ei sa nu se loveasca, sa nu se ia la bataie, sau alte asemenea nazdravanii", a mai declarat Andreea Cazan. Pentru parintii care isi lasa copilul in acest amplasament cat timp ei isi rezolva treburile, tariful este de 5 RON pe ora. Se pare ca la ora actuala in Constanta sunt deschise aproximativ sase asemenea cluburi, ai caror principali clienti sunt copiii.