Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.66 secunde)
Invitat saptamana trecuta la OTV, Basescu a raspuns ca un critic de moda, declarand ca a folosit violetul doar pentru ca este culoarea anului si nu pentru proprietatile ezoterice invocate de Hrebenciuc.
Vaclav Havel si Adam Michnik au condamnat public ideea lustratiei, prin declaratii facute cu 15-16 ani in urma, cand subiectul era la mare moda.
E vorba de sintagma subliniata mai sus, respectiv "administratia prezidentiala" pe care moda vremii a recolorat-o, de asemeni, in violet.
Ultimele tendinte in moda, prezentate la Bucharest Fashion Week Deputata Raluca Turcan va fi una dintre surprizele de pe podiumul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, festival care va avea loc in perioada 30 aprilie-2 mai, la World Trade Center.
Nu este vorba despre cei doi mari creatori de moda, ci despre gentile create de cele doua firme. Ele sunt preferatele Elenei Udrea.
'O intrebare de analist la moda: care e miza politica a dezgroparii sotilor Ceausescu? Aici sunt mai multe scoli de gandire.
Pe acest subiect, ambele tabere sunt gata sa se pupe in Piata Suspendarii, ca a "Independenti" nu mai e la moda...
Dar, in raspar fata de moda romaneasca dintr-o vreme, m-am considerat intotdeauna mai degraba ca un om de stanga. Fiindca, teoretic, stanga ar trebui sa militeze pentru depasirea inechitatilor.
A fost si este imaginea mai multor companii din domeniul vestimentar si a participat la numeroase prezentari de moda. Greselile ei gramaticale au facut deliciul presei romanesti.
Poate ca se antreneaza, saracuta, dupa moda care face furori printre pedelisti, dar iarasi, ca si cu dreptatea in analiza situatiei lui Ponta, degeaba.'
Asa revine in moda democrata tripleta "BVB", dar intr-o alta forma: Basescu-Videanu-Blaga. In aceasta cheie a armoniei interne poate fi interpretata si informatia referitoare la candidatura singulara a Elenei Udrea la sefia Organizatiei PDL Bucuresti.
Foarte simplu - isi tine coada bagata intre toti, ne incurca de nu mai intelegem nimic si in 2012 imparte la toti romanii lihniti de foame prescuri si anafura (ca numai el mai are asa ceva) si gata, il votam din nou, ca trebuie sa para si un pic democratic Iadul asta, asa-i moda.
Moda asta de a sta cu cutitul la brau are asa un aer de feudalism", a spus unul dintre factorii de decizie din Primaria Craiova.
Mazare s-a format ca om in comunism, s-a afisat in haine naziste intr-o parada de moda, dar de imbogatit, tot in democratie s-a imbogatit.
Se pare ca foarte la moda a devenit cuvantul incriminant ' tradare ', utilizat atat de presedinte, in privinta regelui, cat si de fostul sau consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, in privinta presedintelui partidului nostru.
Indiferent de conjuncturi, adesea vitrege, sau influentate de mode, pentru ca si in planul ideilor suntem victimele unor curente de gandire la moda, Mircea Malita s-a afirmat prin profunzimea si consecventa gandirii si rationamentelor sale.
Este vorba despre o noua moda - privatizarea ca scop in sine, privatizarea solutia miracol modernizare, eficientizarea economiei etc. • Trebuie privit ca un instrument pentru a eficientiza niste activitati si nu un scop in sine.
Conform "Dictionarului explicativ al limbii romane", un "dandi" este "un tanar elegant, imbracat dupa ultimul jurnal de moda." In sens larg, termenul are, insa, o etimologie complexa, cu radacini atat in Europa continentala, mai precis in Franta secolului al XIX-lea, cat si in Marea Britanie.
Daca vreti, pentru ca tot e din nou la moda sintagma, nu neaparat noi am fost tradati cat interesul national.
In America este o moda. Orice personalitate are obiceiul de a se poza cu toti cei care doresc acest lucru si se simt mandri si onorati ca un moment al unei intalniri prietenoase sa fie imortalizat.
google-analytics.com