Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (3.16 secunde)
Ornatul bradului ne dubleaza cheltuielile Pentru a fi posesorii unui brad “in pas cu moda“, acesta trebuie ornat cu diverse accesorii, care de altfel nu sunt nici ele ieftine.
Cu toate ca sint la moda investitiile in terenuri, in asteptarea cresterii substantiale a preturilor dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, stranii care au cumparat ori au arendat terenuri in judetul Satu Mare nu par sa aiba neaparat asemenea ginduri.
Cea mai noua moda in materie este vanzarea de aranjamente florale prin Internet. Cel mai ieftin aranjament costa insa minimum 500.000 de lei.
De exemplu, o casa de moda din afara plateste pentru o bucata de piele de minimum 1,5 mp intre 600 si 800 de euro, cu conditia sa fie bine tabacita.
Lumina de la malul marii In ultima perioada, slujba de Inviere la malul marii a devenit aproape o moda printre romani.
ßi asta nu pentru ca ar fi speriati de fenomenele meteorologice, ci pentru ca, mai ales in ultimii ani, vacanta in strainatate a devenit o moda la romani.
„The Vogue List“ prezinta cele mai importante 100 de tendinte pentru anul urmator in materie de moda, design, calatorii, produse, personalitati.
epoca romantica a cumpararii de teren scump pentru resedinta in vila noua, in chiar cartierele „aflate in moda“ a trecut de mult.
Cit mai aproape de cer. Cam asa se simt cei care au reusit sa se mute in apartamentele construite prin mansardarea blocurilor.
Drumul nu se termina insa aici, ci urmeaza etapa in care o persoana trebuie sa cantareasca bine unde se va angaja. "Cand iei decizia sa-ti schimbi slujba, nu trebuie sa fii influentat de tendintele 'la moda'.
"Expomariage" va fi punctata de prezentari de moda si de obiceiuri de nunta Pe parcursul evenimentului, publicul, care va avea acces gratuit, va putea participa la o serie de manifestari:
Printre punctele de mare atractie ale editiei de primavara a TINIMTEX se numara show-urile de moda, expozitia de tendinte, concursul pentru desemnarea celor mai bune doua branduri romanesti, precum si prezenta cu stand propriu a Asociatiei Producatorilor de Textile din Franta.
Asa cum mai aminteam, noutatea acestei editii a TINIMTEX este "Salonul de Creatii de Moda", care se vrea din start o reusita, o alta premiera pentru targ este prezenta firmei Moldexpo.
Evenimentul a debutat cu o scurta prezentare de moda in care asistenta prezenta a avut ocazia sa admire cateva colectii de sezon ale unor creatori si producatori de articole vestimentare participanti la aceasta editie a TINIMTEX.
Mereu la moda si atenti la cerintele publicului larg, chinezii au inceput sa invadeze piata romaneasca cu produse contrafacute dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.
Astfel, se poate vorbi de o moda. Conform unui studiu realizat de Institutul de Cercetare de Piata GFK, tot mai multi romani prefera sa isi faca cumparaturile in marile supermarketuri decat sa mearga in pietele traditionale.
Probabil acest sector de afaceri grase s-a reasezat pe noi temelii, s-au reimpartit teritoriile, iar in circuitul banilor obtinuti din intermedierile cu energie electrica au intrat noi actori promovati de alte grupuri de interese, la moda acum.
De asemenea, in cadrul Targului TEXIN 2006 vor fi organizate si manifestari conexe printre care seminarii de profil intalniri de afaceri, prezentari de moda si o gala de premiere a celor mai merituosi expozanti.
RomA¢nii au prins moda occidentalilor si au inceput sa plece in vacanta apelA¢nd la agentii.
O noua moda tinde sa schimbe gusturile romA¢nilor in materie de constructii. Casele in stil oriental sau american isi fac aparitia prin noile cartiere rezidentiale.
google-analytics.com