Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (2.85 secunde)
3021 din Codul penal. ... Fapta persoanei care dispune utilizarea in alte scopuri sau nevirarea la fond a contributiei retinute de la asigurati constituie infractiunea de deturnare de fonduri si se pedepseste conform prevederilor din Codul penal. ... 3021 din Codul penal.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal. ... Ordonanta de urgenta prevede prerogarea termenului de intrare in vigoare de la 29 iunie 2005 la 1 septembrie 2006, atat pentru noul Cod Penal, cat si pentru Legea nr.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. ... Fostul sef RCS&RDS este urmarit penal ca urmare a unei plangeri depuse de Sorin Alexandrescu pentru denunt calomnios.
Asumarea pe legile integrarii, propusa de PD In acelasi timp, democratii au stabilit sa propuna Coalitiei angajarea raspunderii Guvernului pentru legile necesare aderarii la UE referitoare la modificarea Codului Penal si de procedura penala, la finantarea partidelor si la agentia pentru integritate.
Deputatii au reusit sa adopte ieri modificarile Codului Penal si cele ale Codului de Procedura Penala, dupa cateva saptamani de dezbateri si negocieri cu ministrul Justitiei. ... Plenul Camerei a adoptat ieri, cu majoritate de voturi, modificarile Codului Penal si ale celui de procedura penala.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Privatizari ca fapt penal a€žDaca nu ar fi fost probleme juridice care tin de penal, nu am fi transmis aceste rapoarte la Parchet, care va stabili raspunderea persoanelor nominalizate in aceste controale.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Un alt indiciu in sensul celor indicate de Adrian Nastase este intrebarea total nepotrivita pusa de Livia Stanciu Aidei Popa, referitoare la depunerea candidaturii sale, daca este pentru functia de vicepresedinte de civil sau de penal, in conditiile in care judecatoarea Aida Popa este judecator de penal.
Cum sa crezi ca va urla de indignare natiunea fiindca are un premier penal? ... Votand intr-o veselie penali, e cumva poporul roman penal? Cum sa fie un popor penal?
Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
google-analytics.com