Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (5.63 secunde)
În plus, acolo unde sunt proiecte imobiliare în desfasurare preturile au crescut", a precizat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
În plus, acolo unde sunt proiecte imobiliare în desfasurare preturile au crescut", a precizat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Astfel, printre cei 5 actionari se afla senior managerul Combinatului, Ionel Bors, directorul Directiei Juridice, Mirela Gatin, precum si directorii Radu Nicu, Ion Ungureanu si Ion Mocanu.
Pentru ca au fost vândute la preturi mai bune, oamenii au profitat", a spus Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Pentru ca au fost vândute la preturi mai bune, oamenii au profitat", a spus Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Le este teama ca nu vor reusi sa scoata banii investiti, mai ales ca materialele de constructie s-au scumpit", a precizat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare.
Astfel, la case, evaluarile sunt reduse cu 25% fata de ce e pe piata, la apartamente, cu 15-20%, iar la terenuri, cu pâna la 50% pentru cele extravilane (asta în cazul în care le accepta ca datorii) si cu pâna la 25-30% pentru cele intravilane", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic, care este si broker de credite.
Spre finalul saptamânii, informatiile potrivit carora SUA se aflau în recesiune au adus din nou nelinistea pe pietele internationale", a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
Dobra si directorul de resurse umane al societatii, Nicu Durau, au fost chemati la Zürich pentru a li se pune in vedere faptul ca trebuie sa respecte noua organigrama stabilita pentru anul in curs, afirma surse din fabrica.
Cumparatorii achizitionau locuinte gata mobilate in conditiile in care faceau o afacere buna", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare, care a precizat ca, in general, dezvoltatorii imobiliari au mers pe ideea vanzarii locuintelor doar cu mobilier de bucatarie.
Nicu Tabacu, primarul din comuna Varvoru de Jos, nu a mai apelat la consultanta, nemultumit de o experienta din anii trecuti.
Preturile terenurilor nu se vor mai dubla de la un an la altul", a precizat Nicu Radut, managerul agentiei Unic Imobiliare, care a subliniat faptul ca foarte importanta este investitia in imobile situate in interiorul orasului.
Numele sau apare in cel mai amplu dosar de acest gen, in care au fost trimisi in judecata 36 de functionari ai DGFP Dolj, printre care Constantin Osiac, fost director executiv adjunct, Stelian Voicu, Georgeta Seftulescu, Nicu Ciurlin si Sorin Celea.
Numarul lor nu este insa la acelasi nivel ca anul trecut, dar s-a dezghetat piata", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare.
In anul 2000, Zaharul SA Calafat a trecut din proprietatea statului in proprietatea fratilor Eugen si Nicu Mihailescu. Initial, doi ani au mai produs zahar brut si obtineau melasa, un produs secundar, folosit de fratii Mihailescu pentru fabrica lor de alcool.
"Nicu Cinteza (actualul sef al Directiei de supraveghere - n.r.) de la acea vreme privea de la balcon daca banca de vis-a-vis trage oblonul sau daca ii mai trece cineva pragul si de aici tragea concluzia cum se desfasoara activitatea bancara", a spus guvernatorul BNR.
Ei au preferat, cu mari riscuri, sa rupa fratia decat sa lase tara neechipata, iar nea’ Nicu a dus ambitia pana aproape de pernicioasa autarhie.
Pentru un om parasit de amanta, ambianta tonica a seratelor tineretului din gasca alesului in unanimitate Nicu Banicioiu ar fi constituit un mediu ofertant.
Si-i multumim lui Nicu Iliescu pentru gazduirea acestor randuri urandu-i totodata "Jurnalului Bucurestiului.ro" sa mosteneasca succesul la publicul cititor, pe care l-a avut timp de 50 de ani ziarul tineretului din Romania.
Luis Ovsejevich), Nicu Ciobanu (Casa de Presa si Editura Libertatea sau Creanga de aur a unei etnii), Serban Cionoff (Cine a castigat si cine a pierdut testul puciului?
google-analytics.com