Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (5.03 secunde)
Dupa cum vedeti, avem o echipa foarte tanara, cu care galatenii vor avea de castigat in Parlament. Oferta noastra este mult mai buna decat a contracandidatilor", ne-a declarat prim-vicepresedintele PDL Galati, Mircea Nicu Toader.
Este vorba despre consilierii locali Lucretia Rosca si Florin Paslaru si de consilierii judeteni Paul Ichim, Mircea Nicu Toader si Marius Necula.
Cucu preia functia de la Nicu Marcu, numit secretar general de fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu.
Nu am sa ma aplec niciodata in fata lui Nicu (n. r. Nicusor Constantinescu) pentru a ne intinde o mana, pentru ca daca nu vrea sa ne ajute, ne trateaza cu lamaie.
Comunistii moldoveni trebuie sa se reformeze in urmatorii ani, iar Vladimir Voronin (foto) trebuie sa se detaseze de partid pentru a-i asigura supravietuirea politica si a-i permite sa revina la putere ca partid respectabil in urmatorii ani, considera analistul Nicu Popescu.
Ei punctau ca persoane precum Nicu Banicioiu sau Robert Negoita, care fac turul talk showurilor aduc daune de imagine. In schimb au fost folositi prea putin Cristian Diaconescu, Adrian Nastase si Ion Iliescu.
El i-a transmis deputatului Nicu Banicioiu, presedintele TSD, sa "mearga inainte", in ciuda tuturor presiunilor, intrucat partidul il sustine. Dragnea a spus ca PSD s-a aliat in actul guvernarii si nu s-a asociat pentru a acoperi "nereguli si ilegalitati".
Dupa disparitia nefericita a lu Nea Nicu zis Ceasca sau Cizmaru, cred ca tara asta a fost lovita de un blestem de deochi mai ceva decat incantatiile preotilor Vodoo sau ale vracilor indo-americani, blestem care zice cam asa:
Potrivit deciziei CExN, Departamentul de analiza, strategii si politici publice va fi condus de Alexandru Athanasiu, Adrian Paunescu va conduce Departamentul cultura, culte, minoritati, Bogdan Niculescu Duvaz va fi seful Departamentului politica externa si relatia cu comunitatile romanesti, Lia Olguta Vasilescu va coordona relatia cu Senatul si Eugen Bejinariu - relatia cu Camera Deputatilor, iar Nicu Vasilescu - relatia cu secretariatul general.
• Marcu Nicu din partea Ministerului de Finante; • Chirita Ionel din partea Asociatiei Oraselor din Romania; • Ciuperca Vasile Silvian din partea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania;
Anul trecut, doar doi procurori botosaneni au fost evidentiati - Paul Nicu Ionita, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani, si Alina Daniela Enea, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.
Mircea Dusa si Nicu Banicioiu sunt dati ca favoriti pentru ocuparea postului de lider al grupului deputatilor PSD. La Senat se anunta zile negre pentru Ion Toma, principalul sustinator al candidaturii lui Mircea Geoana la ultimul Congres.
Cei 26 de semnatari, intre care se numara deputatii Viorel Hrebenciuc, Nicu Banicioiu, Mircea Dusa, Radu Moldovan, Florin Iordache, Valeriu Zgonea, europarlamentarii Corina Cretu si Catalin Ivan si o serie de lideri ai organizatiilor locale social-democrate, numiti dupa alegerea lui Ponta ca presedinte de partid, mai sugereaza ca strategia de atac pus in scena de Geoana nu a fost facuta de capul lui, ci in tandem cu liderii PNL si PC, Crin Antonescu si Dan Voiculescu, intr-o tentativa a acestora de a diviza si slabi PSD.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu.
Cel mai tanar membru al grupului de initiativa este Ioan Toma (57 de ani), ultimul prim-secretar al UTC. La Revolutie avea 36 de ani si conducea tineretul comunist de doi ani, organizatie preluata de la Nicu Ceausescu.
Realitatea Tv a facut o audienta record difuzand interviul cu Nicu Ceausescu, Antena 3 a dat lovitura cand l-a invitat pe ginerele fostului presedinte.
Inca un post de director Pentru eficientizarea activitatii executivului local, edilul doreste ca, prin noua organigrama, sa reorganizeze Directia de Investitii si Servicii Publice, condusa acum de Nicu Tutu, in calitate de director executiv, si Adriana Motocu, in calitate de director executiv adjunct.
A schimbat un utecist fruntas, care a fost cooptat in anii studentiei in Comitetul Central al UASCR, cu un utecist si mai fruntas, care a fost racolat in Comitetul Central al UTC din anii de liceu (amandoi servind sub comanda Printisorului Nicu Ceausescu).
A schimbat un utecist fruntas, care a fost cooptat in anii studentiei in Comitetul Central al UASCR, cu un utecist si mai fruntas, care a fost racolat in Comitetul Central al UTC din anii de liceu (amandoi servind sub comanda Printisorului Nicu Ceausescu).
google-analytics.com