Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (4.55 secunde)
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
Dupa ce a fost semnata legea prin care bugetele de echilibrare ale Consiliilor Judetene sunt la dispozitia presedintilor acestora si le pot imparti cum doresc, fostul secretar de stat in ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, s-a aratat total impotriva noilor proceduri.
Nervi democrat-liberali In cursul zilei de ieri presedintele filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, impreuna cu primarul de la Beresti-Meria, Sfarlea Adrian Vasile, si consilierul judetean David Craiu au expus exact grila de impartire a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale si au aratat ca, de fapt, noua formula face diferente enorme in ceea ce priveste banii programati pentru acordare si adevaratele sume propuse pentru echilibrare.
In timp ce presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, se arata increzator in rezultatele procesului dintre consilierii judeteni care doresc blocarea imprumutului institutiei pe care o conduce, facand chiar demersuri cu bancile pentru a contracta creditul, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, este de parere ca Eugen Durbaca fabuleaza si nu are nicio sansa in acest proces.
Alternativa viabila Totodata Mircea Nicu Toader a descoperit o alternativa la mult-discutatul imprumut pe care vrea sa-l contracteze Consiliul Judetului.
Dupa ce presedintele Consiliului Judetului (CJ), Eugen Durbaca, a castigat posibilitatea de a continua procedurile pentru accesarea imprumutului CJ si s-a si apucat de treaba, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader spune ca ceea ce face Eugen Durbaca e complet ilegal.
Nu inteleg totusi graba asta de a indatora pe atatia ani institutia, cu doar cateva luni inainte de alegeri", ne-a declarat presedintele Partidului Democrat Liberal Galati, Mircea Nicu Toader.
Mai mult, presedintele Organizatiei Judetene a PD-L, Mircea Nicu Toader, era "inarmat" ieri cu un cazier apartinand lui Andrei Lisinschi, sustinand sus si tare ca taranistii nu au dreptate.
Pe de alta parte, reprezentantii PD-L, in frunte cu presedintele Mircea Nicu Toader, alaturi de mai multi membri, transau intr-o incapere a sediului partidului analizele si situatiile preluate din teritoriu, asteptand cu sufletul la gura inchiderea urnelor si rezultatele partiale.
La evenimentul organizat de Andrei Lisinschi au participat alaturi de colegii sai de partid, Mircea Nicu Toader - presedintele Organizatiei Judetene a PD-L si Cosmin Paun - presedintele Organizatiei Municipale, si o serie de specialisti care si-au prezentat atat sutinerea pentru proiectele pe care le are Lisinschi pentru Galati, cat si aprecierea la adresa planurilor care vor sa faca din urbea noastra un nou oras.
Democrat-liberalii neaga In acelasi timp presedintele Organizatiei Judetene a Patidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, nu-si inchipuie cum social-democratii pot aduce asemenea acuze si cere ca toti cei care au facut asa ceva sa plateasca, avand siguranta ca nu oamenii lor ar fi implicati in aceasta miscare de lipire a afiselor.
Fostul prefect Mihai Capra, alaturi de fostul secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, vor conduce filiala galateana a PD-L, a carei conducere a fost dizolvata saptamana trecuta printr-o decizie a Biroului Politic National.
Ilie Sarbu, la agricultura, Liviu Dragnea, reforma si administratie, Ion Toma la probleme legate de dezvoltare regionala, Victor Ponta, reforma in justitie, iar Nicu Banicioiu, probleme de tineret.
in mintea unora Spre surprinderea noastra, doi fosti parlamentari de Galati, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader si liberalul Victor Paul Dobre, sunt prezenti in mintile unora ca deputati, chiar daca nu mai activeaza de mult ca parlamentari.
Consilierul judetean democrat-liberal Mircea Nicu Toader asteapta cu nerabdare urmatoarea sedinta a Consiliului Judetului, nu pentru ca ar avea cine stie ce propunere care sa remedieze anumite probleme din judet, ci pentru a cere sa se respecte Legea 215.
"Razboiul din Georgia incepe sa aiba impact asupra Republicii Moldova", sustine Nicu Popescu, expert in relatii internationale la Consiliul Europei.
Nicu Vasilescu (PSD), Calin Bogdan Gaurean (PNL), Cristian Ene (PDL), George Adrian Roseti (PRM), Vlad Gabriel Hogea (PC), Zsuzanna Peter (UDMR) si Tamara Baicu, reprezentanta grupului parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.
In plus, liderul Partidului Verde a mentionat ca liderii centrali ai formatiunii pe care o conduce se afla in discutii in vederea candidaturii la alegerile generale cu mari personalitati ale sportului romanesc, printre care fostul jucator de fotbal Ilie Balaci, fostul canoist Ivan Patzaichin, fostul halterofil Nicu Vlad si pugilistul Rudel Obreja.
Cele mai relevante in acest sens au fost discursurile lui Gheorghita Lupau si Nicu-Silviu Odobasianu. Cel din urma a transformat nefericit disputa politica intr-o lupta confesionala.
Dupa ce Claudiu Pop a citit nominalizarile si le-a urat succes candidatilor, Nicu-Silviu Odobasianu a declarat ca PSD Bihor se asteapta sa obtina la alegerile parlamentare cel putin un post de senator si trei de depuati.
google-analytics.com