Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
"Vom avea un presedinte mult mai disciplinat si mai intelept, dar asta nu inseamna ca nu ne va onora, in continuare, cu greselile sale", a spus astrologul Camelia Patrasconiu.
In noaptea dintre ani, Traian Basescu a promis romanilor ca 2010 este anul iesirii din criza. Progresul economic din acest an cade pe umerii premierului si devine principala grija a lui Emil Boc.
"Boc va pune accent pe modul in care gestioneaza banii. Va fi mult mai atent la capitolul financiar", spune astrologul.
Mircea Geoana, politicianul invins la alegerile prezidentiale, are toate sansele, in 2010, sa intoarca roata si sa devina un om... "istoric".
"Cred ca Geoana va face un gest curajos, poate o declaratie, o miscare spectaculoasa. Daca stie sa-si aleaga oamenii, are sanse sa fie un om istoric, nu singurul, in 2010, primavara", crede astrologul.
Surpriza acestui an este Elena Udrea, care "va sti sa treaca de la mondenitate la o ambitie foarte clar conturata". "Elena Udrea nu mi se pare o persoana care sa se joace cu sansele ei in politica".