Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (3.42 secunde)
Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor l-a revalidat, luni, in unanimitate, pe Mircea Toader pentru functia de lider al grupului.
Dar nu numai ca ii bate mar, ci "O sa spun multe atunci", a mai adaugat El Lider Minimo, ca El Lider Maximo e Fidel Castro.
a se gasi un lider charismatic, a se aduna in jurul lui cativa insi aparent de treaba, a se mobiliza cativa finantatori ai vechiului partid sa bage ceva maruntis si dincoace, ca nu se stie ce iese, a se inscrie partidul la tribunal si a se asteapta turmele de alegatori sa-i urmeze.
Deputatul PDL de Iasi Nicusor Paduraru i-a spus lui Basescu, marti, ca isi doreste sa apara un lider PDL, care sa aiba curajul sa il contrazica pe sefului statului.
M-au revoltat reprosurile unui lider PSD, impartasite de cei care umpleau pana la refuz platoul unei televiziuni a lui Voiculescu la adresa unor ziare, percepute de el drept antibasesciene, care, in opinia sa, fac inconstient jocurile Puterii prin criticile aduse USL.
Dupa alegerile din 2008, Mircea Geoana l-a sprijinit sa obtina functia de lider al senatorilor PSD. ... Apoi a pierdut functia de lider al grupului PSD din Senat.
Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, este la un pas de excludere dupa ce s-a aflat ca lucreaza de zor la crearea unui nou partid, dupa cum v-a informat Inpolitics intr-un material difuzat pe 17 februarie.
Bush a avut o contributie importanta in razboiul impotriva terorismului, chiar daca Fox News, un post ostil actualului lider de la Casa Alba, l-a felicitat doar pe fostul presedinte, uciderea lui Osama bin Laden este, in primul rand, un succes al lui Barack Obama.
"Faptul ca, in PNL, in ciuda tuturor eforturilor, Crin a ramas lider, reprezinta o mare infrangere pentru 'Sistem'.
Fostul lider PSD aminteste ca separarea alegerilor are legatura "cu relativa distantare necesara intre palierele administatiei pentru o separarea a puterilor locale, regionale si nationale". ... Dupa alegerile locale viitoare este de presupus ca vor avea cu mult mai putini", argumenteaza fostul lider PSD.
Iritat, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, cel care dealtfel i-a pus si eticheta de "prostanac" fostului lider social-democrat, l-a invitat sa nu mai dea lectii si sa se retraga din viata politica, ca unul care a contribuit la infrangerea electorala a partidului in doua randuri.
Victoria coalitiei da un imbold suplimentar fortelor de stanga din Europa Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, i-a adresat o scrisoare oficiala de felicitare doamnei Helle Thorning-Schmidt, lider al social-democratilor danezi, aleasa prim-ministru al guvernului de la Copenhaga, in care subliniaza victoria coalitiei pentru fortele de stanga din Europa si importanta politicilor de stanga pentru dezvoltarea durabila si echitabila a Europei, "politici ce nu eludeaza responsabilitatea statului fata de oameni".
Coordonatorul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, Miron Mitrea, afirma, intr-un interviu, ca in spatele campaniei lansate impotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se afla Marian Vanghelie.
Iliescu are o problema cu orice alt lider PSD in afara de el insusi Presedintele Senatului, Mircea Geoana, declara, intr-un interviu pentru agentia MEDIAFAX, ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp".
Intr-o postare pe site-ul de socializare Facebook, fostul lider de partid aminteste detractorilor sai ca, potrivit protocolului Uniunii Social Liberale, "candidatul aliantei pentru functia de presedinte al Romaniei va fi persoana cea mai bine plasata intr-un sondaj de opinie la nivel national".
Geoana preda sefia Senatului sau zboara din partid Conducerea PSD a stabilit prin vot masurile care urmeaza sa fie luate impotriva fostului lider al partidului, Mircea Geoana.
Geoana preda sefia Senatului sau zboara din partid Conducerea PSD a stabilit prin vot masurile care urmeaza sa fie luate impotriva fostului lider al partidului, Mircea Geoana.
Totodata, printr-o scrisoare deschisa, primarii il avertizeaza pe Ponta ca Geoana ar fi, potrivit sondajelor de opinie, "al doilea lider PSD ca incredere in ochii opiniei publice" si ca ei nu sunt de acord ca PSD sa piarda functia de la Senat "dintr-un orgoliu copilaresc".
UPDATE 14.25 "Sunt absolut consternat", a declarat Mircea Geoana la iesirea din sediul PSD, unde membrii Comisiei de Arbitraj si Integritate nu l-au mai asteptat, luand decizia in lipsa sa, dupa spusele fostului lider PSD.
De ce tot timpul trebuie sa se refere un lider al opozitiei la principalul adversar?
google-analytics.com