Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (5.25 secunde)
Dupa cum nu este complicat sa ne dam seama ca, cel putin pana la Congresul din martie al PSD, bataliile interne vor macina acest partid, impiedicand impunerea unui lider autentic. ... Atat din postura de prim-ministru, cat si din cea de lider al unui partid de opozitie.
Zilele lui Viorel Hrebenciuc ca lider al deputatilor PSD sunt numarate de un grup de parlamentari controlati de Adrian Nastase, Miron Mitrea si Victor Ponta.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta:
Deputatul liberal sustine ca, din cauza faptului ca noul lider al PSD este tanar, atat liberalii, cat si social-democratii se vor bate pe acelasi segment de alegatori:
Masurile economice drastice de dreapta anuntate de presedintele Basescu si de Guvernul Boc ajuta PSD sa isi recastige electoratul pierdut din pricina "prostului management" al fostului lider, Mircea Geoana, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Social-democratii ii pierdusera gratie prostului management al fostului lider, Mircea Geoana.
Traian Basescu este un lider corupt, mincinos si cu tendinte dictatoriale, cred o mare parte dintre romani, potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL.
Vasile Blaga si Adriean Videanu, unul candidat la primaria Capitalei, celalalt fost edil, au fost mustrati de seful statului la intalnirea de la Snagov pentru ca nu au fost in stare sa gaseasca un lider pentru Bucuresti si au fost totodata acuzati ca vor sa pastreze pentru ei "cate o bucatica" din el.
• 18,1% ca ar trebui inlocuit cu un guvern PSD sau condus de un lider PSD • 12,0% din cei chetionati au raspuns ca ar trebui inlocuit cu altii mai buni fara sa specifice care sunt aceia • 10,2% din subiecti au apreciat ca guvernul trebuie inlocuit cu un cabinet PNL sau condus de un lider liberal • 9,3% din cei respondentii au ales un guvern de tehnocrati pentru inlocuirea actualului cabinet • 4,8% au indicat Partidul Poporului (al lui Dan Diaconescu), ca solutie pentru schimbarea Guvernului Boc • 4,3% au ales "alte variante" • 3,6% din chestionati au ales un guvern PRM sau condus de Corneliu Vadim Tudor • 2,9% au ales un guvern format de "Coalitia PSD+PNL" • 1,4% au dorit inlocuirea cabinetului Boc cu tineri • 1,2% au cerut alegeri anticipate • 32,2% au raspuns ca nu stiu ce trebuie facut sau nu au dorit sa raspunda.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratand ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.
Noul lider al grupului, Ilie Sarbu, a declarat ca echipa senatorilor PSD+PC va folosi toate instrumentele parlamentare in lupta cu puterea portocalie.
El a preluat astfel o mai veche idee a actualului lider al Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si, conform surselor citate, are de gand sa-i dea o forma statutara la viitorul Congres. ... "Exista momente de criza cand echipa insasi se poate transforma in lider.
'Sociologul Alin Teodorescu a declarat la emisiunea "100%" ca s-a atins un moment istoric cand pentru prima oara in istoria politicii romanesti de dupa 1989 nu mai exista niciun lider politic care sa depaseasca pragul de incredere de 30%.
Ionel Mantog a vorbit prea mult in numele partidului", a declarat proaspatul lider interimar al PDL Gorj. ... De altfel, sindicatele au o influenta majora in PDL Gorj, avand in vedere ca si deputatul Severus Militaru a fost lider de sindicat in mineritul motrean.
Pe de alta parte, Crin Antonescu, e un lider care reprezinta un alt gen de gandire in politica. ... In al doilea rand nu simt ca are capacitatea organizatorica si de mobilizare indispensabile unui lider de anvergura nationala.
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Fostul lider al PSD nu ezita sa il atace in mod direct pe succesorul sau, Victor Ponta, despre care dezvaluie ca l-ar fi sfatuit sa minta in legatura cu vizita la mogulul Vintu, in preziua confruntarii finale cu Basescu, ca si pe reprezentantii grupului de la Cluj, sustinator al lui Ponta, despre care spune ca au obtinut scoruri jalnice la alegeri, facilitand victoria lui Traian Basescu.
fostul lider al PSD nu recunoaste decizia.
Nu este prima data cand, aflat in strainatate, Basescu se comporta ca lider de partid si nu ca sef de stat. ... Cum credeti ca privesc cei din Europa un astfel de lider?
El a afirmat ca ‘arestarea unui lider local al PSD a nascut reactii din specia delirului la varful partidului rosu, bine potentate de trusturile media prietene‘.
Grupul parlamentar al PSD din Senat l-a revalidat, luni, in unanimitate, pe Ilie Sarbu pentru functia de lider al grupului.
google-analytics.com