Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.85 secunde)
Ministrul Finantelor, considerat succesorul lui Blair pana la organizarea viitoarelor alegeri, si tanarul lider al Partidului Conservator si-au prezentat in discursurile lor punctele de vedere privind viitorul, care vor trebui sa asigure o legatura stransa intre aspectele ecologice si cresterea economica.
Dupa ce, intr-un interviu acordat presei, a propus solutia unei aliante a social-democratilor cu liberalii in vederea asigurarii guvernarii, iar aceasta a fost criticata dur de liberali, fostul lider PSD si-a nunantat pozitia.
Putini mai stiu ca Mircea Ciumara, lider al taranistilor si fost ministru de Finante, a fost deputat PNTCD de Constanta. ... Coborand in timp la primul legislativ de dupa Revolutie, il gasim pe listele Constantei pe deputatul Victor Surdu, fostul lider al Partidului Democrat Agrar.
Noul lider municipal a fost ales conform statutului, dupa incheierea mandatului de doi ani, cu 77 de voturi liber exprimate din 79.
In topul presedintilor celor sase partide parlamentare, lider este Calin Popescu Tariceanu (PNL) - cu 30%, Emil Boc (PD) - 26%, Mircea Geoana (PSD) - 24%, Dan Voiculescu (PC) - 15%, Corneliu Vadim Tudor (PRM) - 14% si Marko Bela (UDMR) - 8%.
Vineri, la o zi dupa iesirea publica a fostului lider social-democrat pe tema reintoarcerii in aceasta conducere a celor „care reprezinta un curent important din partid”
Vicepresedintele liberal a facut referire si la intentia sefului statului de a se pozitiona intr-un lider de dreapta, precum si la calitatea politica a PD. "Pretentia domnului presedinte de a poza in lider al dreptei, in inspirator al dreptei, este cel putin o impostura".
Dupa ce un cameraman al PSD a filmat, miercuri, modul de desfasurare a votului la motiunea de cenzura, Asociatia pentru Drepturile Omului APDO Lider a anuntat joi ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru "incalcarea prevederilor constitutionale si ale regulamentelor celor doua Camere" in ceea ce priveste asigurarea secretului votului exprimat de parlamentari la motiune.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
Florin Anghel considera ca plecarea lui Voiculescu echivaleaza cu disparitia "locomotivei" partidului, de aceea schimbarile la statutul formatiunii vizeaza crearea unei echipe care sa preia din mers atributiile actualului lider.
Sursele din PSD care mentioneaza existenta unei astfel de propuneri in cadrul inatalnii de marti dintre Geoana si Nastase sustin ca propunerea avansata de actualul lider a fost refuzata de Adrian Nastase.
Victoria de ieri cu FC Arges a adus formatia sibiana in postura de lider si doar o minune ar mai putea face sa piarda promovarea.
Nicolai a spus, intr-o conferinta de presa, ca PNL are candidati femei la functia de primar intr-un numar de 180 de localitati, din care sase in municipii resedinta de judet si peste cinci sute de candidati femei pentru consilii locale si judetene.Ea a aratat ca, potrivit sondajelor, majoritatea femeilor candidati la functia de primar vor intra in turul doi de scrutin si pot castiga functia de primar, ceea ce dovedeste ca electoratul doreste un alt tip de lider, care sa iasa din zona conflictuala, a vorbelor si sa dea garantia onestitatii.
In replica, Sorin Oprescu a afirmat luni ca Vasile Blaga, contracandidatul sau in turul secund, a fost implicat politic in timpul mineriadelor, fiind lider al FSN si prefect de Bihor, pe cand el activa ca medic, neavand nicio functie publica.
Dupa doar 30 de zile de campanie, eu am luat 10%", ne-a mai spus senatorul, lider al organizatiei judetene Constanta a PDL.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
In acelasi timp, ei se intreaba retoric daca Ion Popescu, actualul lider interimar, Dorel Onaca, candidat la alegerile locale pentru Primaria Constanta, dar si Elena Udrea, care a coordonat campania, nu ar trebui trasi la raspundere pentru rezultatele slabe din alegerile locale de la Constanta.
"Membrii de partid nu recunosc autoritatea acestui lider de carton care se numeste Ion Popescu si care de trei luni da dovada de incompetenta", a sustinut Bobe, care a adaugat ca actiunile de coordonare ale Elenei Udrea demonstreaza, de asemenea, lipsa acesteia de experienta in politica.
Liderul PRM a reamintit ca, in 2006, a avut o intrevedere cu fostul lider al PC, Dan Voiculescu, in care acesta din urma i-a propus un proiect de fuziune cu partidul pe care il conduce.
google-analytics.com